Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Картинка на весь слайдбар

Recommended Posts

Картинка по умолчанию отображается не на весь слайдбар, это видно по белому фону вокруг нее (картинки). Я пытался, выискивал с помощью f12 в браузере стиль css отвечающий за размер слайдбара, но видимо пытался плохо и так и не понял как уменьшить размер слайдбара до размера картинки (удалить весь белый фон). Единственное что смог сделать это поднять навигацию между слайдами... Кто-нибудь может с этим помочь???

Screenshot_3.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, Vird сказал:

Картинка по умолчанию отображается не на весь слайдбар, это видно по белому фону вокруг нее (картинки). Я пытался, выискивал с помощью f12 в браузере стиль css отвечающий за размер слайдбара, но видимо пытался плохо и так и не понял как уменьшить размер слайдбара до размера картинки (удалить весь белый фон). Единственное что смог сделать это поднять навигацию между слайдами... Кто-нибудь может с этим помочь???

Screenshot_3.png

Зайдите в модули - Слайдшоу и выставьте там нужные для картинки размеры слайдшоу, либо саму картинку подгоняйте под те размеры. которые у Вас сейчас.

Надіслати

22 минуты назад, specialforce22 сказал:

Зайдите в модули - Слайдшоу и выставьте там нужные для картинки размеры слайдшоу, либо саму картинку подгоняйте под те размеры. которые у Вас сейчас.

Черт, решение такое простое оказалось... Спасибо большое !

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.