Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Изменение валют


Gefestion

Recommended Posts

Здравствуйте! Ситуация следующая. Имею ocStore 2.1.0.2.1. Все цены стоят в рублях. Цены моих товаров сильно привязаны к $. Я хочу установить все цены в $, чтобы не менять каждый день цены на все товары, а только менять курс. И теперь вопрос, как можно изменить цены на все товары в админке? Так как они же все в рублях, переписывать все значения вручную - это очень долго и сложно. Если ставлю другую валюту по умолчанию, все равно ничего не меняется. Возможно ли конвертнуть существующие цены в админке в другую валюту? Заранее спасибо!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Благодарю вас за ответ! Но вопрос еще в том, что будет с акциями. У меня много скидок стоит. Я планирую удалить все акции, поменять цены, потом опять ставить акции. 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.