Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

О бонусных баллах

Recommended Posts

Всем привет! Ребят использует кто нибудь бонусные балы? Поделитесь у кого как настроена эта система. Полностью ли можно оплатить товар или какую то часть? Какое процентное начисление бонусов за покупку делаете? 
А может кто-то поделится ссылками на удачные примеры использования балов на сторонних ресурсах. Не обязательно ваши и на OpenCarte/

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

8 минут назад, Sergey36 сказал:

Всем привет! Ребят использует кто нибудь бонусные балы? Поделитесь у кого как настроена эта система. Полностью ли можно оплатить товар или какую то часть? Какое процентное начисление бонусов за покупку делаете? 
А может кто-то поделится ссылками на удачные примеры использования балов на сторонних ресурсах. Не обязательно ваши и на OpenCarte/

я думаю можно посмотреть и самому как это реализовано на больших ресурсах. это же публичная информация.

и путем легких манипуляций посмотреть сколько дают в % бонусных баллов

кол-во баллов наверно напрямую зависит от маржи конкретного товара. большая маржа - больше баллов. думаю это очевидно :-?

из коробки в опенкарте можно оплатить полностью товар с помощью бонусных баллов

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.