Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Не удаляются атрибуты из БД

Recommended Posts

Всем привет. При удалении атрибутов через админку, не удаляются атрибуты в БД. То есть при создании тех же атрибутов ничего не происходит. Подскажите почему не удаляются атрибуты из БД и как можно пофиксить?

Змінено користувачем IluaTsvetkov2019
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

26 минут назад, IluaTsvetkov2019 сказал:

Всем привет. При удалении атрибутов через админку, не удаляются атрибуты в БД. То есть при создании тех же атрибутов ничего не происходит. Подскажите почему не удаляются атрибуты из БД и как можно пофиксить?

переведите на общепонятный пожалуйста. совершенно не понятно что вы пытались донести

Надіслати

1 минуту назад, nikifalex сказал:

так всеже удаление или создание? Это как бы взаимопротивоположные понятия

я удалил атрибуты из админ панели. при создании новых(с таким же названием) они не создаются. Найдя таблицу в БД я увидел что даже при удалении из админ панели они все равно сохраняются в БД

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.