Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Как вывести список всех товаров?

Recommended Posts

Доброго всем!)

По умолчанию стоит шаблон, где в гориз.верхнем меню находятся категории и они же есть в левой колонке. При добавлении новой категории, добавляется и в главное меню. Хочу убрать категории из главного меню заменив : О нас, Контакты, Каталог и т.д. Вот как при нажатии Каталог вывести весь список товаров?

post-26833-0-64599200-1354282418_thumb.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

спасибо глянула. Но мне кажется, такая организация логики вывода товара не хороша. И кому надо вывод всего товара на 356 страниц (шуткой назвала кол-во). Просто первая страница. которая встречает посетителя это(сверху вниз): главное меню, слайды, рекомендумый товар и футер. И я ломаю голову как сделать переход на категории. Вот придумала пункт меню в главном меню- КАТАЛОГ. Но вывод...Наверное все же не список всего товара, а список категорий надо

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.