starter Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 Всем привет. Ведем в интернет-магазине историю заказа со сменой статусов, при этом стоит галочка "Уведомить покупателя" когда меняем статусы заказов. Особенно важен этот пункт когда трэк-номер ТК в историю добавляем и меняем на статус "Передан в доставку". Соответственно клиенту должен придти по e-mail письмо с этой информацией. Столкнулся со следующей проблемой: очень многие жалуются что письма им не доходят, видимо попадают в СПАМ или СПАМ-фильтры блокируют эти письма. IP сайта в черном списке не значится. По-умолчанию в настройках opencart Система-Настройка-Почта стоит почтовый протокол Mail. Хостер посоветовал поменять на SMTP. Подскажите в чем отличия работы по этим протоколам и как лучше настройки прописать? Все поля здесь нужно заполнять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 Для начала вам нужен свой почтовый сервер, а в настройках соответственно, доступы от его аккаунта. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 1 година назад, Vetroff сказав: Для начала вам нужен свой почтовый сервер, а в настройках соответственно, доступы от его аккаунта. Зачем? Достаточно учетки на gmail.com Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 48 минут назад, Flint2000 сказал: Зачем? Достаточно учетки на gmail.com Достаточно, но кмк кошернее рассылать почту с аккаунта в домене, чем с абстрактного gmail. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 Достаточно, но кмк кошернее рассылать почту с аккаунта в домене, чем с абстрактного gmail.Ну так сейчас на любом шаред хостинге почта в домене идёт в пакете Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 13 минут назад, Flint2000 сказал: Ну так сейчас на любом шаред хостинге почта в домене идёт в пакете я это и имею в виду ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 7 хвилин назад, Vetroff сказав: я это и имею в виду ) Почта в домене != свой почтовый сервер ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 1 минуту назад, Flint2000 сказал: Почта в домене != свой почтовый сервер ) Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 Тільки що, Vetroff сказав: Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 4 минуты назад, Flint2000 сказал: Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Для тех кто не в теме, есть много страшных слов, exim, postfix etc Пардон, оффтоп немного ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання E-mail уведомления при смене статуса заказа Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 1 година назад, Vetroff сказав: Для начала вам нужен свой почтовый сервер, а в настройках соответственно, доступы от его аккаунта. Зачем? Достаточно учетки на gmail.com Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 48 минут назад, Flint2000 сказал: Зачем? Достаточно учетки на gmail.com Достаточно, но кмк кошернее рассылать почту с аккаунта в домене, чем с абстрактного gmail. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 Достаточно, но кмк кошернее рассылать почту с аккаунта в домене, чем с абстрактного gmail.Ну так сейчас на любом шаред хостинге почта в домене идёт в пакете Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 13 минут назад, Flint2000 сказал: Ну так сейчас на любом шаред хостинге почта в домене идёт в пакете я это и имею в виду ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 7 хвилин назад, Vetroff сказав: я это и имею в виду ) Почта в домене != свой почтовый сервер ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 1 минуту назад, Flint2000 сказал: Почта в домене != свой почтовый сервер ) Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 Тільки що, Vetroff сказав: Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 4 минуты назад, Flint2000 сказал: Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Для тех кто не в теме, есть много страшных слов, exim, postfix etc Пардон, оффтоп немного ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання E-mail уведомления при смене статуса заказа Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 48 минут назад, Flint2000 сказал: Зачем? Достаточно учетки на gmail.com Достаточно, но кмк кошернее рассылать почту с аккаунта в домене, чем с абстрактного gmail. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 Достаточно, но кмк кошернее рассылать почту с аккаунта в домене, чем с абстрактного gmail.Ну так сейчас на любом шаред хостинге почта в домене идёт в пакете Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 13 минут назад, Flint2000 сказал: Ну так сейчас на любом шаред хостинге почта в домене идёт в пакете я это и имею в виду ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 7 хвилин назад, Vetroff сказав: я это и имею в виду ) Почта в домене != свой почтовый сервер ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 1 минуту назад, Flint2000 сказал: Почта в домене != свой почтовый сервер ) Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 Тільки що, Vetroff сказав: Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 4 минуты назад, Flint2000 сказал: Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Для тех кто не в теме, есть много страшных слов, exim, postfix etc Пардон, оффтоп немного ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання E-mail уведомления при смене статуса заказа Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 Достаточно, но кмк кошернее рассылать почту с аккаунта в домене, чем с абстрактного gmail.Ну так сейчас на любом шаред хостинге почта в домене идёт в пакете Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 13 минут назад, Flint2000 сказал: Ну так сейчас на любом шаред хостинге почта в домене идёт в пакете я это и имею в виду ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 7 хвилин назад, Vetroff сказав: я это и имею в виду ) Почта в домене != свой почтовый сервер ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 1 минуту назад, Flint2000 сказал: Почта в домене != свой почтовый сервер ) Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 Тільки що, Vetroff сказав: Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 4 минуты назад, Flint2000 сказал: Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Для тех кто не в теме, есть много страшных слов, exim, postfix etc Пардон, оффтоп немного ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання E-mail уведомления при смене статуса заказа Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 13 минут назад, Flint2000 сказал: Ну так сейчас на любом шаред хостинге почта в домене идёт в пакете я это и имею в виду ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 7 хвилин назад, Vetroff сказав: я это и имею в виду ) Почта в домене != свой почтовый сервер ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 1 минуту назад, Flint2000 сказал: Почта в домене != свой почтовый сервер ) Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 Тільки що, Vetroff сказав: Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 4 минуты назад, Flint2000 сказал: Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Для тех кто не в теме, есть много страшных слов, exim, postfix etc Пардон, оффтоп немного ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання E-mail уведомления при смене статуса заказа Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 7 хвилин назад, Vetroff сказав: я это и имею в виду ) Почта в домене != свой почтовый сервер ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 1 минуту назад, Flint2000 сказал: Почта в домене != свой почтовый сервер ) Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 Тільки що, Vetroff сказав: Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 4 минуты назад, Flint2000 сказал: Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Для тех кто не в теме, есть много страшных слов, exim, postfix etc Пардон, оффтоп немного ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання E-mail уведомления при смене статуса заказа Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 1 минуту назад, Flint2000 сказал: Почта в домене != свой почтовый сервер ) Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 Тільки що, Vetroff сказав: Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 4 минуты назад, Flint2000 сказал: Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Для тех кто не в теме, есть много страшных слов, exim, postfix etc Пардон, оффтоп немного ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання E-mail уведомления при смене статуса заказа
Flint2000 Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 Тільки що, Vetroff сказав: Вы придираетесь к словам, "свой" имеется в виду, подконтрольный. Где он будет, на хостинге вместе с сайтом или отдельным сервером - уже лирика. Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 4 минуты назад, Flint2000 сказал: Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Для тех кто не в теме, есть много страшных слов, exim, postfix etc Пардон, оффтоп немного ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Vetroff Опубліковано: 30 серпня 2019 Share Опубліковано: 30 серпня 2019 4 минуты назад, Flint2000 сказал: Я не придираюсь, будь я не в теме, то испугался бы "своего почтового свервера" Для тех кто не в теме, есть много страшных слов, exim, postfix etc Пардон, оффтоп немного ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts