Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Несколько вопросов

Recommended Posts

Здравствуйте! 1.Поставил новый шаблон BYZANTIUM так: просто скопировал папку с шаблона в папку, где рядом defoult. Правильно я сделал? Вроде работает, но в инструкции на англ. не очень понятно.

2.Как сделать чтобы список подкатегорий в меню категорий был все время раскрытым?

3.Как сделать, чтобы на странице товара \Описание- фото-отзывы и похожие товары были не списком, как по умолчанию, а шли вниз один за другим, как на этом сайте http://www.toolsonline.ru/proch/m.15.50

4.Как сделать чтобы при выборе другой опции в цене - цена проставлялась рядом. К примеру как в Ipod цена за 1 Гб и при выборе 8 Гб было не только +доп. цена, а рядом еще была посчитанная цена уже для наглядности. http://octemplates.ru/index.php?route=product/product&product_id=48.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

4.Как сделать чтобы при выборе другой опции в цене - цена проставлялась рядом. К примеру как в Ipod цена за 1 Гб и при выборе 8 Гб было не только +доп. цена, а рядом еще была посчитанная цена уже для наглядности.

Админка - Каталог - Продукты - Продукт - Атрибуты

По поводу остальных пунктов, есть идеи но лучше промолчу , т.к в силу недавнего знакомства с Опеном могу ввести Вас в заблуждение неточными неверными ответами.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.