Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Вывод текста "Ближайшая дата доставки" в карточке товара opencart 3


Vdova

Recommended Posts

Добрый день, помогите ПОЖАЛУЙСТА в опенкарт 3, вывести текст при "наличии товара", в карточке товара "Ближайший дата доставки". Чтобы дата доставки рассчитывалась автоматически. Например если человек делает заказ на сайте до 16:00 1 января, то высвечивалась дата доставки на следующий день 2 января, а если после 16:00, доставка на +1 день т.е 3 января. Выходные воскресенья и понедельник. Если заказ сделан в пятницу до 16, то доставка на субботу, если после 16, то доставка на вторник. Если товара нет в наличии, то текст не выводится. 

или

Если клиент смотрит товар сегодня, то 1-2 января, то есть текущий день - тире - плюс 1 день? Выходные воскресенья и понедельник.

Спасибо

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.