Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Кнопка "В корзину".

Recommended Posts

Всем доброе время суток. Проблема такая, когда скрывал кнопки "В корзину" и саму корзину от незарегистрированных пользователей, то после перестала работать кнопка "в корзину" в самом товаре, а остальное все работает. Что делать, в чем проблема?? 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

4 часа назад, Makedonskiy588 сказал:

Что делать,

для начала, показать как

4 часа назад, Makedonskiy588 сказал:

скрывал кнопки "В корзину" и саму корзину от незарегистрированных пользователей,

Надіслати

3 часа назад, fanatic сказал:

для начала, показать как

Вот получается весь код закрытой кнопки в product.tpl

<?php if ($logged) { ?>
            <div class="form-group">
              <label class="control-label" for="input-quantity"><?php echo $entry_qty; ?></label>
              <input type="text" name="quantity" value="<?php echo $minimum; ?>" size="2" id="input-quantity" class="form-control" />
              <input type="hidden" name="product_id" value="<?php echo $product_id; ?>" />
              <br />
              <button type="button" id="button-cart" data-loading-text="<?php echo $text_loading; ?>" class="btn btn-primary btn-lg btn-block"><?php echo $button_cart; ?></button>
            </div>
            <?php } ?>

Вот код который я вставил в product.php

$data['text_logged'] = sprintf($this->language->get('text_logged'), $this->url->link('account/account', '', 'SSL'), $this->customer->getFirstName(), $this->url->link('account/logout', '', 'SSL'));
            $data['logged'] = $this->customer->isLogged();  

Надіслати

Как бы остальное что я скрыл, все отлично работает. Это там где сетка товаров, я тоже скрыл кнопки в корзину, ну и в header скрыл саму корзину от незарегистрированных пользователей

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.