lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 (змінено) Добрый день! Сразу оговорюсь, что я новичок и сайт делаю сама полностью. Хотела поменять цвет этого , а в результате получилось Сайт http://www.adidin.com.ua. Съехали некоторые элементы дизайна - каталог, нижняя панель. Буду очень признательна за помощь. Змінено 5 травня 2019 користувачем lnikos Добавила текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stickpro Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 Где-то div не закрыли Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2019 Только что, stickpro сказал: Где-то div не закрыли Просмотрела, везде закрыто Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mpn2005 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 Восстанавливайте оригинальные файлы, и делайте правки поэтапно. Всё тёмное - это у Вас футер туда подскочил. Точно где-то нахимичили. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mpn2005 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 Присмотритесь внимательно: 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2019 Только что, mpn2005 сказал: Восстанавливайте оригинальные файлы, и делайте правки поэтапно. Всё тёмное - это у Вас футер туда подскочил. Точно где-то нахимичили. Ошибка я так понимаю в файле stylesheet.css? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mpn2005 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 1 минуту назад, lnikos сказал: Ошибка я так понимаю в файле stylesheet.css? Не факт. Так глубоко не анализировал. Попробуйте восстановить оригинальный файл стилей и почистить кэш браузера. Сразу будет понятно. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 (змінено) у вас элементы схлопнулись, вы файл bootstrap не трогали? восстановите bootstrap.min.css из чистой сборки Змінено 5 травня 2019 користувачем Pavel666 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... matroskin92 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 Скорее всего, когда редактировали css не закрыли } Лучше восстановить из резервной копии до момента редактирования Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 а вот и косяк Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2019 2 часа назад, Pavel666 сказал: а вот и косяк Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 11 минут назад, lnikos сказал: Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 (змінено) Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран Змінено 6 травня 2019 користувачем lnikos Добавила текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 Только что, lnikos сказал: Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран вот исправленный файл: pager .next>a,.pager .next>span{float:right}.pager .previous>a,.pager .previous>span{float:left}.pager .disabled>a,.pager .disabled>a:focus,.pager .disabled>a:hover,.pager .disabled>span{color:#777;cursor:not-allowed;background-color:#fff}.label{display:inline;padding:.2em .6em .3em;font-size:75%;font-weight:700;line-height:1;color:#fff;text-align:center;white-space:nowrap;vertical-align:baseline; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Черная тема при смене корзины Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2019 Только что, stickpro сказал: Где-то div не закрыли Просмотрела, везде закрыто Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mpn2005 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 Восстанавливайте оригинальные файлы, и делайте правки поэтапно. Всё тёмное - это у Вас футер туда подскочил. Точно где-то нахимичили. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mpn2005 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 Присмотритесь внимательно: 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2019 Только что, mpn2005 сказал: Восстанавливайте оригинальные файлы, и делайте правки поэтапно. Всё тёмное - это у Вас футер туда подскочил. Точно где-то нахимичили. Ошибка я так понимаю в файле stylesheet.css? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mpn2005 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 1 минуту назад, lnikos сказал: Ошибка я так понимаю в файле stylesheet.css? Не факт. Так глубоко не анализировал. Попробуйте восстановить оригинальный файл стилей и почистить кэш браузера. Сразу будет понятно. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 (змінено) у вас элементы схлопнулись, вы файл bootstrap не трогали? восстановите bootstrap.min.css из чистой сборки Змінено 5 травня 2019 користувачем Pavel666 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... matroskin92 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 Скорее всего, когда редактировали css не закрыли } Лучше восстановить из резервной копии до момента редактирования Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 а вот и косяк Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2019 2 часа назад, Pavel666 сказал: а вот и косяк Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 11 минут назад, lnikos сказал: Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 (змінено) Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран Змінено 6 травня 2019 користувачем lnikos Добавила текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 Только что, lnikos сказал: Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран вот исправленный файл: pager .next>a,.pager .next>span{float:right}.pager .previous>a,.pager .previous>span{float:left}.pager .disabled>a,.pager .disabled>a:focus,.pager .disabled>a:hover,.pager .disabled>span{color:#777;cursor:not-allowed;background-color:#fff}.label{display:inline;padding:.2em .6em .3em;font-size:75%;font-weight:700;line-height:1;color:#fff;text-align:center;white-space:nowrap;vertical-align:baseline; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Черная тема при смене корзины Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
mpn2005 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 Присмотритесь внимательно: 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2019 Только что, mpn2005 сказал: Восстанавливайте оригинальные файлы, и делайте правки поэтапно. Всё тёмное - это у Вас футер туда подскочил. Точно где-то нахимичили. Ошибка я так понимаю в файле stylesheet.css? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mpn2005 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 1 минуту назад, lnikos сказал: Ошибка я так понимаю в файле stylesheet.css? Не факт. Так глубоко не анализировал. Попробуйте восстановить оригинальный файл стилей и почистить кэш браузера. Сразу будет понятно. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 (змінено) у вас элементы схлопнулись, вы файл bootstrap не трогали? восстановите bootstrap.min.css из чистой сборки Змінено 5 травня 2019 користувачем Pavel666 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... matroskin92 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 Скорее всего, когда редактировали css не закрыли } Лучше восстановить из резервной копии до момента редактирования Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 а вот и косяк Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2019 2 часа назад, Pavel666 сказал: а вот и косяк Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 11 минут назад, lnikos сказал: Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 (змінено) Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран Змінено 6 травня 2019 користувачем lnikos Добавила текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 Только что, lnikos сказал: Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран вот исправленный файл: pager .next>a,.pager .next>span{float:right}.pager .previous>a,.pager .previous>span{float:left}.pager .disabled>a,.pager .disabled>a:focus,.pager .disabled>a:hover,.pager .disabled>span{color:#777;cursor:not-allowed;background-color:#fff}.label{display:inline;padding:.2em .6em .3em;font-size:75%;font-weight:700;line-height:1;color:#fff;text-align:center;white-space:nowrap;vertical-align:baseline; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Черная тема при смене корзины Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2019 Только что, mpn2005 сказал: Восстанавливайте оригинальные файлы, и делайте правки поэтапно. Всё тёмное - это у Вас футер туда подскочил. Точно где-то нахимичили. Ошибка я так понимаю в файле stylesheet.css? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mpn2005 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 1 минуту назад, lnikos сказал: Ошибка я так понимаю в файле stylesheet.css? Не факт. Так глубоко не анализировал. Попробуйте восстановить оригинальный файл стилей и почистить кэш браузера. Сразу будет понятно. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 (змінено) у вас элементы схлопнулись, вы файл bootstrap не трогали? восстановите bootstrap.min.css из чистой сборки Змінено 5 травня 2019 користувачем Pavel666 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... matroskin92 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 Скорее всего, когда редактировали css не закрыли } Лучше восстановить из резервной копии до момента редактирования Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 а вот и косяк Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2019 2 часа назад, Pavel666 сказал: а вот и косяк Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 11 минут назад, lnikos сказал: Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 (змінено) Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран Змінено 6 травня 2019 користувачем lnikos Добавила текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 Только что, lnikos сказал: Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран вот исправленный файл: pager .next>a,.pager .next>span{float:right}.pager .previous>a,.pager .previous>span{float:left}.pager .disabled>a,.pager .disabled>a:focus,.pager .disabled>a:hover,.pager .disabled>span{color:#777;cursor:not-allowed;background-color:#fff}.label{display:inline;padding:.2em .6em .3em;font-size:75%;font-weight:700;line-height:1;color:#fff;text-align:center;white-space:nowrap;vertical-align:baseline; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Черная тема при смене корзины Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 (змінено) у вас элементы схлопнулись, вы файл bootstrap не трогали? восстановите bootstrap.min.css из чистой сборки Змінено 5 травня 2019 користувачем Pavel666 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... matroskin92 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 Скорее всего, когда редактировали css не закрыли } Лучше восстановить из резервной копии до момента редактирования Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 а вот и косяк Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2019 2 часа назад, Pavel666 сказал: а вот и косяк Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 11 минут назад, lnikos сказал: Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 (змінено) Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран Змінено 6 травня 2019 користувачем lnikos Добавила текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 Только что, lnikos сказал: Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран вот исправленный файл: pager .next>a,.pager .next>span{float:right}.pager .previous>a,.pager .previous>span{float:left}.pager .disabled>a,.pager .disabled>a:focus,.pager .disabled>a:hover,.pager .disabled>span{color:#777;cursor:not-allowed;background-color:#fff}.label{display:inline;padding:.2em .6em .3em;font-size:75%;font-weight:700;line-height:1;color:#fff;text-align:center;white-space:nowrap;vertical-align:baseline; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Черная тема при смене корзины Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
matroskin92 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 Скорее всего, когда редактировали css не закрыли } Лучше восстановить из резервной копии до момента редактирования Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 а вот и косяк Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2019 2 часа назад, Pavel666 сказал: а вот и косяк Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 11 минут назад, lnikos сказал: Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 (змінено) Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран Змінено 6 травня 2019 користувачем lnikos Добавила текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 Только что, lnikos сказал: Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран вот исправленный файл: pager .next>a,.pager .next>span{float:right}.pager .previous>a,.pager .previous>span{float:left}.pager .disabled>a,.pager .disabled>a:focus,.pager .disabled>a:hover,.pager .disabled>span{color:#777;cursor:not-allowed;background-color:#fff}.label{display:inline;padding:.2em .6em .3em;font-size:75%;font-weight:700;line-height:1;color:#fff;text-align:center;white-space:nowrap;vertical-align:baseline; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Черная тема при смене корзины
Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 а вот и косяк Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2019 2 часа назад, Pavel666 сказал: а вот и косяк Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 11 минут назад, lnikos сказал: Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 (змінено) Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран Змінено 6 травня 2019 користувачем lnikos Добавила текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 Только что, lnikos сказал: Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран вот исправленный файл: pager .next>a,.pager .next>span{float:right}.pager .previous>a,.pager .previous>span{float:left}.pager .disabled>a,.pager .disabled>a:focus,.pager .disabled>a:hover,.pager .disabled>span{color:#777;cursor:not-allowed;background-color:#fff}.label{display:inline;padding:.2em .6em .3em;font-size:75%;font-weight:700;line-height:1;color:#fff;text-align:center;white-space:nowrap;vertical-align:baseline; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
lnikos Опубліковано: 5 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 травня 2019 2 часа назад, Pavel666 сказал: а вот и косяк Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pavel666 Опубліковано: 5 травня 2019 Share Опубліковано: 5 травня 2019 11 минут назад, lnikos сказал: Спасибо большое! А теперь ещё вопрос - где можно взять исходник именно этого файла? Проблема в том, что резервную копию делала давно (моя ошибка - уже буду научена). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 (змінено) Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран Змінено 6 травня 2019 користувачем lnikos Добавила текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 Только что, lnikos сказал: Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран вот исправленный файл: pager .next>a,.pager .next>span{float:right}.pager .previous>a,.pager .previous>span{float:left}.pager .disabled>a,.pager .disabled>a:focus,.pager .disabled>a:hover,.pager .disabled>span{color:#777;cursor:not-allowed;background-color:#fff}.label{display:inline;padding:.2em .6em .3em;font-size:75%;font-weight:700;line-height:1;color:#fff;text-align:center;white-space:nowrap;vertical-align:baseline; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 (змінено) Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран Змінено 6 травня 2019 користувачем lnikos Добавила текст Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lnikos Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2019 Только что, lnikos сказал: Исходник взяла, откорректировала, но ничего не изменилось. Уже восстановила stylesheet.css но не помогает. Есть сайт на котором провожу тесты - так вот там все ок (http://1101647.adidin.web.hosting-test.net/). И на основном выскакивает черный экран вот исправленный файл: pager .next>a,.pager .next>span{float:right}.pager .previous>a,.pager .previous>span{float:left}.pager .disabled>a,.pager .disabled>a:focus,.pager .disabled>a:hover,.pager .disabled>span{color:#777;cursor:not-allowed;background-color:#fff}.label{display:inline;padding:.2em .6em .3em;font-size:75%;font-weight:700;line-height:1;color:#fff;text-align:center;white-space:nowrap;vertical-align:baseline; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts