b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Share Опубліковано: 29 квітня 2019 Здравствуйте ! Нужно реализовать карусель изображений или товаров с эффектом наведения ( появления текста при наведение ). Подскажите пожалуйста каким образом это можно быстро и правильно сделать, спасибо ?! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anboza Опубліковано: 29 квітня 2019 Share Опубліковано: 29 квітня 2019 берете див, в котором выводятся изображения и добавляете стиль div:hover... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2019 12 минут назад, anboza сказал: берете див, в котором выводятся изображения и добавляете стиль div:hover... Это карусель там одинаковые классы, как на каждое изображение свой текст добавить ? под средством div и nth-child ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 29 квітня 2019 Share Опубліковано: 29 квітня 2019 54 минуты назад, b3Nky сказал: Это карусель там одинаковые классы, как на каждое изображение свой текст добавить ? под средством div и nth-child ? у каждого банера наверняка есть какое то поле для ввода названия вывести его в классы к банеру и по нему подцеплять текст и прочее оформение или купить гтовый какой нить модуль.. или нахтмлить сверстать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 29 квітня 2019 Share Опубліковано: 29 квітня 2019 1 час назад, b3Nky сказал: под средством div и nth-child ? а шо, js уже отменили?? ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2019 (змінено) 12 минут назад, anboza сказал: а шо, js уже отменили?? ))) познания слабоваты... элементарный код могу написать, но вот где и как его подключать к OC3. Змінено 29 квітня 2019 користувачем b3Nky Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 29 квітня 2019 Share Опубліковано: 29 квітня 2019 1 час назад, b3Nky сказал: познания слабоваты... у вас какая карусель? если bootstrap, то в описании есть обращение через js. если что-то конкретно не понятно, пишите Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2019 39 минут назад, anboza сказал: у вас какая карусель? если bootstrap, то в описании есть обращение через js. если что-то конкретно не понятно, пишите Карусель стандартная, встроенная, Swiper. Нужно реализовать по примеру скрина который я оставил выше несколько блоков на разных страницах, учитывая то что это мой первый опыт с OC3, не знаю как это реально выполнить, стандартным модулем получилось только вывести картинки на прокрутку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 29 квітня 2019 Share Опубліковано: 29 квітня 2019 52 минуты назад, b3Nky сказал: Нужно реализовать по примеру скрина который я оставил выше несколько блоков на разных страницах, учитывая то что это мой первый опыт с OC3, не знаю как это реально выполнить, стандартным модулем получилось только вывести картинки на прокрутку. я с 3-кой не встречался, но мне кажется, там шаблон какой-то, или это дефолт? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2019 9 минут назад, anboza сказал: я с 3-кой не встречался, но мне кажется, там шаблон какой-то, или это дефолт? Абсолютно все на дефолте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 30 квітня 2019 Share Опубліковано: 30 квітня 2019 я бы не мучился, а переделал карусель, не так-то там и много работы. вот пример: прямо доки bootstrap Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... b3Nky Опубліковано: 8 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 8 травня 2019 В 30.04.2019 в 09:17, anboza сказал: я бы не мучился, а переделал карусель, не так-то там и много работы. вот пример: прямо доки bootstrap Я вот намучился, и в итоге ничего не получилось, даже подключить js, пихал его в header а он не хочет ни в какую подключатся, так же как и css. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 8 травня 2019 Share Опубліковано: 8 травня 2019 5 часов назад, b3Nky сказал: Я вот намучился, и в итоге ничего не получилось, даже подключить js, пихал его в header а он не хочет ни в какую подключатся, так же как и css. как это?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Пошук модулів hover_text модуль Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2019 12 минут назад, anboza сказал: берете див, в котором выводятся изображения и добавляете стиль div:hover... Это карусель там одинаковые классы, как на каждое изображение свой текст добавить ? под средством div и nth-child ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HyperLabTeam Опубліковано: 29 квітня 2019 Share Опубліковано: 29 квітня 2019 54 минуты назад, b3Nky сказал: Это карусель там одинаковые классы, как на каждое изображение свой текст добавить ? под средством div и nth-child ? у каждого банера наверняка есть какое то поле для ввода названия вывести его в классы к банеру и по нему подцеплять текст и прочее оформение или купить гтовый какой нить модуль.. или нахтмлить сверстать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anboza Опубліковано: 29 квітня 2019 Share Опубліковано: 29 квітня 2019 1 час назад, b3Nky сказал: под средством div и nth-child ? а шо, js уже отменили?? ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2019 (змінено) 12 минут назад, anboza сказал: а шо, js уже отменили?? ))) познания слабоваты... элементарный код могу написать, но вот где и как его подключать к OC3. Змінено 29 квітня 2019 користувачем b3Nky Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 29 квітня 2019 Share Опубліковано: 29 квітня 2019 1 час назад, b3Nky сказал: познания слабоваты... у вас какая карусель? если bootstrap, то в описании есть обращение через js. если что-то конкретно не понятно, пишите Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2019 39 минут назад, anboza сказал: у вас какая карусель? если bootstrap, то в описании есть обращение через js. если что-то конкретно не понятно, пишите Карусель стандартная, встроенная, Swiper. Нужно реализовать по примеру скрина который я оставил выше несколько блоков на разных страницах, учитывая то что это мой первый опыт с OC3, не знаю как это реально выполнить, стандартным модулем получилось только вывести картинки на прокрутку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 29 квітня 2019 Share Опубліковано: 29 квітня 2019 52 минуты назад, b3Nky сказал: Нужно реализовать по примеру скрина который я оставил выше несколько блоков на разных страницах, учитывая то что это мой первый опыт с OC3, не знаю как это реально выполнить, стандартным модулем получилось только вывести картинки на прокрутку. я с 3-кой не встречался, но мне кажется, там шаблон какой-то, или это дефолт? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2019 9 минут назад, anboza сказал: я с 3-кой не встречался, но мне кажется, там шаблон какой-то, или это дефолт? Абсолютно все на дефолте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 30 квітня 2019 Share Опубліковано: 30 квітня 2019 я бы не мучился, а переделал карусель, не так-то там и много работы. вот пример: прямо доки bootstrap Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... b3Nky Опубліковано: 8 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 8 травня 2019 В 30.04.2019 в 09:17, anboza сказал: я бы не мучился, а переделал карусель, не так-то там и много работы. вот пример: прямо доки bootstrap Я вот намучился, и в итоге ничего не получилось, даже подключить js, пихал его в header а он не хочет ни в какую подключатся, так же как и css. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 8 травня 2019 Share Опубліковано: 8 травня 2019 5 часов назад, b3Nky сказал: Я вот намучился, и в итоге ничего не получилось, даже подключить js, пихал его в header а он не хочет ни в какую подключатся, так же как и css. как это?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Пошук модулів hover_text модуль Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2019 (змінено) 12 минут назад, anboza сказал: а шо, js уже отменили?? ))) познания слабоваты... элементарный код могу написать, но вот где и как его подключать к OC3. Змінено 29 квітня 2019 користувачем b3Nky Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anboza Опубліковано: 29 квітня 2019 Share Опубліковано: 29 квітня 2019 1 час назад, b3Nky сказал: познания слабоваты... у вас какая карусель? если bootstrap, то в описании есть обращение через js. если что-то конкретно не понятно, пишите Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2019 39 минут назад, anboza сказал: у вас какая карусель? если bootstrap, то в описании есть обращение через js. если что-то конкретно не понятно, пишите Карусель стандартная, встроенная, Swiper. Нужно реализовать по примеру скрина который я оставил выше несколько блоков на разных страницах, учитывая то что это мой первый опыт с OC3, не знаю как это реально выполнить, стандартным модулем получилось только вывести картинки на прокрутку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 29 квітня 2019 Share Опубліковано: 29 квітня 2019 52 минуты назад, b3Nky сказал: Нужно реализовать по примеру скрина который я оставил выше несколько блоков на разных страницах, учитывая то что это мой первый опыт с OC3, не знаю как это реально выполнить, стандартным модулем получилось только вывести картинки на прокрутку. я с 3-кой не встречался, но мне кажется, там шаблон какой-то, или это дефолт? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2019 9 минут назад, anboza сказал: я с 3-кой не встречался, но мне кажется, там шаблон какой-то, или это дефолт? Абсолютно все на дефолте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 30 квітня 2019 Share Опубліковано: 30 квітня 2019 я бы не мучился, а переделал карусель, не так-то там и много работы. вот пример: прямо доки bootstrap Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... b3Nky Опубліковано: 8 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 8 травня 2019 В 30.04.2019 в 09:17, anboza сказал: я бы не мучился, а переделал карусель, не так-то там и много работы. вот пример: прямо доки bootstrap Я вот намучился, и в итоге ничего не получилось, даже подключить js, пихал его в header а он не хочет ни в какую подключатся, так же как и css. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 8 травня 2019 Share Опубліковано: 8 травня 2019 5 часов назад, b3Nky сказал: Я вот намучился, и в итоге ничего не получилось, даже подключить js, пихал его в header а он не хочет ни в какую подключатся, так же как и css. как это?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Пошук модулів hover_text модуль Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut Вибір категорій і виробників для "Знайшли дешевше" шаблону Upstore Автор: Flint2000
b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2019 39 минут назад, anboza сказал: у вас какая карусель? если bootstrap, то в описании есть обращение через js. если что-то конкретно не понятно, пишите Карусель стандартная, встроенная, Swiper. Нужно реализовать по примеру скрина который я оставил выше несколько блоков на разных страницах, учитывая то что это мой первый опыт с OC3, не знаю как это реально выполнить, стандартным модулем получилось только вывести картинки на прокрутку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anboza Опубліковано: 29 квітня 2019 Share Опубліковано: 29 квітня 2019 52 минуты назад, b3Nky сказал: Нужно реализовать по примеру скрина который я оставил выше несколько блоков на разных страницах, учитывая то что это мой первый опыт с OC3, не знаю как это реально выполнить, стандартным модулем получилось только вывести картинки на прокрутку. я с 3-кой не встречался, но мне кажется, там шаблон какой-то, или это дефолт? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2019 9 минут назад, anboza сказал: я с 3-кой не встречался, но мне кажется, там шаблон какой-то, или это дефолт? Абсолютно все на дефолте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 30 квітня 2019 Share Опубліковано: 30 квітня 2019 я бы не мучился, а переделал карусель, не так-то там и много работы. вот пример: прямо доки bootstrap Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... b3Nky Опубліковано: 8 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 8 травня 2019 В 30.04.2019 в 09:17, anboza сказал: я бы не мучился, а переделал карусель, не так-то там и много работы. вот пример: прямо доки bootstrap Я вот намучился, и в итоге ничего не получилось, даже подключить js, пихал его в header а он не хочет ни в какую подключатся, так же как и css. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 8 травня 2019 Share Опубліковано: 8 травня 2019 5 часов назад, b3Nky сказал: Я вот намучился, и в итоге ничего не получилось, даже подключить js, пихал его в header а он не хочет ни в какую подключатся, так же как и css. как это?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Пошук модулів hover_text модуль
b3Nky Опубліковано: 29 квітня 2019 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2019 9 минут назад, anboza сказал: я с 3-кой не встречался, но мне кажется, там шаблон какой-то, или это дефолт? Абсолютно все на дефолте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anboza Опубліковано: 30 квітня 2019 Share Опубліковано: 30 квітня 2019 я бы не мучился, а переделал карусель, не так-то там и много работы. вот пример: прямо доки bootstrap Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... b3Nky Опубліковано: 8 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 8 травня 2019 В 30.04.2019 в 09:17, anboza сказал: я бы не мучился, а переделал карусель, не так-то там и много работы. вот пример: прямо доки bootstrap Я вот намучился, и в итоге ничего не получилось, даже подключить js, пихал его в header а он не хочет ни в какую подключатся, так же как и css. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 8 травня 2019 Share Опубліковано: 8 травня 2019 5 часов назад, b3Nky сказал: Я вот намучился, и в итоге ничего не получилось, даже подключить js, пихал его в header а он не хочет ни в какую подключатся, так же как и css. как это?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
b3Nky Опубліковано: 8 травня 2019 Автор Share Опубліковано: 8 травня 2019 В 30.04.2019 в 09:17, anboza сказал: я бы не мучился, а переделал карусель, не так-то там и много работы. вот пример: прямо доки bootstrap Я вот намучился, и в итоге ничего не получилось, даже подключить js, пихал его в header а он не хочет ни в какую подключатся, так же как и css. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anboza Опубліковано: 8 травня 2019 Share Опубліковано: 8 травня 2019 5 часов назад, b3Nky сказал: Я вот намучился, и в итоге ничего не получилось, даже подключить js, пихал его в header а он не хочет ни в какую подключатся, так же как и css. как это?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts