Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Help] Краткое описание товара в категориях

sweex

Recommended Posts

Немного пред история была у меня Русская сборка opencart 2.3.0.2 установил модуль "Краткое описание товара в категориях"

Все установилось и работало. Была форс мажорная ситуация и мне пришлось перейти на чистый opencart 2.3.0.2

решил повторно установить этот же модуль и выходит ошибка:

Цитата

Notice: Undefined index: mini_description in /home2/s47445/public_html/slabotoch.ru/system/storage/modification/admin/view/template/catalog/product_form.tpl on line 69

По инструкции с другого форума в теме автора писалось:

1. Установить через установщик модулей

2. В БД прописать:

Цитата

ALTER TABLE `oc_product_description` ADD `mini_description` TEXT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci NOT NULL AFTER `name` ;

Что я не посредственно и сделал. В админке отображается, но с ошибкой, а в каталоге вообще без изменений.

image.thumb.png.626ffab600044147dbc0161efe0bb728.png

Помогите пожалуйста, куда лезть, что прописывать.

P.S. Я в опенкарте уровнем "новичок". Установить модуль по инструкции, чутка подкорректировать шаблон, но написать модуль или сделать цепочку мозгов не хватает.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.