Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Убрать эффект плавного переключении между табами "Описание", "Отзывы" и т.д. на странице товара

Recommended Posts

Вот код который их выводит но не нашел где кроется этот эффект:

<div id="tabs" class="htabs"><a href="#tab-description"><?php echo $tab_description; ?></a>
    <?php if ($attribute_groups) { ?>
    <a href="#tab-attribute"><?php echo $tab_attribute; ?></a>
    <?php } ?>
    <?php if ($review_status) { ?>
    <a href="#tab-review"><?php echo $tab_review; ?></a>
    <?php } ?>
    <?php if ($products) { ?>
    <a href="#tab-related"><?php echo $tab_related; ?> (<?php echo count($products); ?>)</a>
    <?php } ?>
  </div>
Подозреваю что это закопано где-то в настройках в яваскриптах
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

А что вы подразумеваете под убрать эффект? Можно написать свои табы (или использовать готовое решение) и просто вывести где надо <?php echo $tab_attribute; ?>, <?php echo $tab_review; ?> и тд. Или вообще убрать табы и вывести всю информацию, как вам удобно.

Надіслати

А что вы подразумеваете под убрать эффект?

При переключении с одного таба на другой - его содержимое появляется плавно, как из тумана :) Вот этот эффект я хочу убрать.

поклацайте для примера между табами Описание и Отзывы тут (есть эффект правного появления) -

http://demo15.myopencart.ru/index.php?route=product/product&product_id=48

и, например, тут (нет эффекта) - http://rozetka.com.ua/amazon_kindle_fire_hd/p234115/#tab=all

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.