Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль аукциона


Marianna

Recommended Posts

В будущем планирую такую идею на сайте как аукцион. Пока не актуально так как сайт новый и поэтому мало посещаемый. Хотелось бы вести онлайн аукцион типа aukro.ua, но у себя на сайте, чтобы пользователи делали ставки с 0 цены или с какой-то определенной стартовой. Может уже подобное в опенкарт давно реализовали?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Идея хороша, думал раньше спарить с WEBid, но как всегда, руки не доходят... да и потребностей не возникало до этой темы...

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Модулем конечно нет, но выборку юзеров переключить на таблицу в ОС, ну и товары обьеденить общими параметрами... да, работка не из лёгких :-D

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Ну и ладно, а идея прикольная, или за деньги писать или забить и пользоваться аукро или нашла еще интересный ресурс кидстафф.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.