Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Сквозные колонки


Recommended Posts

Хочу спросить гуру. Я включил покза блока категорий для главной, разобрался со структурой шаблонов, но ожно не понятно как лучше сделать. Я хочу чтобы блок категорий был в левом блоке сквозняком, и была правай колонка всегда сквозняком, где я хочу выодить форму авторизации и после авторизации блок личный кабинет, под личным кабинетом и формой авторизации выводить краткой все последних 10 новостей из модуля.

Есть ли в данной CMS возможность включить сквозняком блок категорий слева, и как справа сделать блок сквозняком, где выводить форму авторизацию и что-либо ещё?

Или это нужно перелопачивать все шаблоны, и сделать в главном шаблоне разметку, грубо говоря все засунуть в хедер, что в шапке, что в футере в футер, а начало и конец тега центра соответственно открывающий в шапку. закрывающий в футер тег, а в центральном выводить всегда правую и левую колонку куда засунуть весь вывод шаблонов для модулей?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.