Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Техподдержка

DmitriyCar

Recommended Posts

Хм, раньше не замечал адрес на главном сайте опенкарта:

OpenCart Limited, Unit 16, 26/F, Tuen Mun Central Square, 22 Hoi Wing Road, Tuen Mun, Hong Kong

+852 24990996

Интересно почему гон конг? Кстати и телефон там написан, только мне вот интересно, что вы, DmitriyCar, хотите сообщить им? Если у вас какие-то прблемы с сайтом, то вам скорее не туда нужно, а к разработчику :)
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

У меня проблема в том что сайт работает медленно. Тот человек который продал сайт говорит что он только дизайн в принципе делал. А что мне делать, я в итоге не знаю, может вы мне подскажете?

Надіслати

У меня проблема в том что сайт работает медленно. Тот человек который продал сайт говорит что он только дизайн в принципе делал. А что мне делать, я в итоге не знаю, может вы мне подскажете?

создайте тему в платных услугах
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.