Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Можно ли реализовать на Opencart?


SabinaN

Recommended Posts

Здравствуйте! Подскажите,пожалуйста. Интересует такой вопрос: можно ли реализовать в Opencart такое описание товара,как здесь: https://steelline.by/catalog/meyn-main/?oid=18857 Интересует возможность наведения на вопрос и вывода пояснительной информации при щелчке на него. Может быть есть модули по такой теме? Или код будет не сложным и кто-то может помочь с его написанием? (не за "спасибо", конечно)image.thumb.png.0e5d5a661d1206257adbdf78c90842ee.png

Змінено користувачем SabinaN
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Здравствуйте, да есть такие модификации, в зависимости от версии, под 1.5 встречал, называлось вроде "Tooltip для аттрибутов" или "подсказки для аттрибутов", написать такое возможно, так было бы лучше (если бюджет позволяет), так как это будет ексклюзивно под ваш проект сделано. Вот библиотекa, с помощью которых проделывается данная хотелка.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.