Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Связка email подписки и купонов на скидку для ИМ


Recommended Posts

Здравствуйте. Хочу связать почтовую рассылку с купонами на скидку, чтобы мотивировать посетителей подписываться на рассылку. 

 

Человек заходит на сайт, видит в футере (либо на странице оформления заказа) блок с полем для совершения подписки и нужным описанием (например - подпишись и получи скидку 10%), он вбивает свой email и ему на почту отправляется благодарственное письмо с купоном на скидку (желательно чтобы купоны были одноразовыми и генерировались для каждого клиента).

 

Готового или решения в виде связки я пока не нашел. Хотел бы услышать информацию по данной теме, быть может кто-нибудь реализовывал такую задачу у себя или для своего клиента?! Буду рад любой информации. Заранее благодарю откликнувшихся ) 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.