Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Проблема с установкой

Recommended Posts

Здравствуйте.

Подскажите с установкой шаблона Pav Flower.

Внутри скаченного шаблона есть папка: quickstart, при установке на хостинг все работает замечательно, но там версия opencart 2.2

Мне нужно на opencart 2.1.0.2. Шаблон эту версию поддерживает, еслим копировать все поотдельности. Но так шаблон не работает.

Может кто подскажет, почему? Ставил много шаблонов, проблем таких не было: чистый движок+шаблон+модули-итого рабочий сайт.
Если выложил не в тот раздел тему-извините.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, websaiting сказал:

Здравствуйте.

Подскажите с установкой шаблона Pav Flower.

Внутри скаченного шаблона есть папка: quickstart, при установке на хостинг все работает замечательно, но там версия opencart 2.2

Мне нужно на opencart 2.1.0.2. Шаблон эту версию поддерживает, еслим копировать все поотдельности. Но так шаблон не работает.

Может кто подскажет, почему? Ставил много шаблонов, проблем таких не было: чистый движок+шаблон+модули-итого рабочий сайт.
Если выложил не в тот раздел тему-извините.

Автору шаблона напишите

Надіслати

34 minutes ago, Gaziz said:

Автору шаблона напишите

Автор американский, решение проблемы будет фиксит думаю не быстро. Да и общение с ним нормально не удастся.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.