Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Звуковые уведомления о новых товарах

Recommended Posts

Всем привет. Подскажите, есть ли готовый модуль для звуковых уведомлений о новых заказах? На форуме нашел тему, но там ссылка не действительна. В дополнениях не нашел через поиск) Буду благодарен:-)

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 7 months later...

Здравствуйте.
Первый представленный там модуль = разработка нашей студии: Sound Notification for new Orders (1.4.x, 1.5.x, 2.x.x, 3.x.x++) [by Web2Step.Ru]

Вы можете напрямую связаться с нами, минуя официальный баксовый маркетплейс и его комиссии.

PS: возможны отдельные модификации под клиента

Надіслати

On 3/21/2018 at 12:32 AM, REDDI said:

Всем привет. Подскажите, есть ли готовый модуль для звуковых уведомлений о новых заказах? На форуме нашел тему, но там ссылка не действительна. В дополнениях не нашел через поиск) Буду благодарен

Можете напрямую написать нам = (первоисточник сего модуля). 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.