Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Массовая замена цен на акционные

Flaider

Recommended Posts

Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, такую вещь. В магазине 2к+ товаров, на которые стоят акции. Я хочу убрать все. Нужно взять все цены и заменить их на те, которые стоят в акциях. А скидки отменить. Можно как-то это сделать через базу? Я понял, как убить акции все сразу. А как поменять цены - нет. Заранее благодарен за совет. 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

если у каждого товара по одной акции то примерно так

update oc_product p set price = (select price from oc_product_special ps where p.product_id = ps.product_id);

truncate table oc_special

сделать бекап обязательно)

Надіслати

А еще вопрос. Если из этого пула товаров некоторые без акции, можно как-то сделать выборку? Только по акционным, по категориям. И т.п. Может быть через эксель столбцы поменять

Надіслати

Только что, Flaider сказал:

А еще вопрос. Если из этого пула товаров некоторые без акции, можно как-то сделать выборку? Только по акционным, по категориям. И т.п. Может быть через эксель столбцы поменять

Тогда добавить условие типа where product_id in (select product_id from oc_product_special)

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.