Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Автоматический перенос покупателя в другую группу

Kitson

Recommended Posts

Благодаря brk был найден модуль наценок/скидок для групп покупателей (http://opencartforum...BB%D0%B5%D0%B9/).

Теперь понял, что к этому модулю будет очень кстати автоматический перенос покупателя в другую группу по достижению им определенной суммы денег (учитывая все заказы покупателя).

Где-то видел раньше теперь не могу найти.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 4 months later...

Благодаря brk был найден модуль наценок/скидок для групп покупателей (http://opencartforum...BB%D0%B5%D0%B9/).

Теперь понял, что к этому модулю будет очень кстати автоматический перенос покупателя в другую группу по достижению им определенной суммы денег (учитывая все заказы покупателя).

Где-то видел раньше теперь не могу найти.

Ап темы.

Очень нужно, чтобы покупатель атоматически переносился в другу группу! Подскажите решение, пожалуйста! :)

Надіслати

• 2 months later...

Ап темы.

Очень нужно, чтобы покупатель атоматически переносился в другу группу! Подскажите решение, пожалуйста! :)

Customer Group Auto Switcher with email alert

• +1 1
Надіслати

• 1 month later...
Спасибо за ссылку? Вы пробовали этот модуль? Он только переносит автоматом в группы в зависимости от суммы, или есть возможность присвоить каждой группе скидку?
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.