Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Суть первого вопроса:

1)Когда нажимаем на товар то переходим н страницу этого товара. Там нажимаем на фотографию товара  и вылазиет слайд шоу, если я не ошибаюсь то это модуль ColorBox. Нужно убрать автоматическое пролистывание картинок. Облазил весь интернет, ответа не нашёл. Помогите пожалуйста.

2)Нужно с модуля "категории аккордион" сделать меню с подкатегориями. Вроде легко, но при нажатии на категорию перекидует на страницу категории, а при нажатии на стрелочку в конце названия категории открываются подкатегории. Нужно сделать так, что бы при нажатии на категорию в любое место выпадали подкатегории, и так же при нажатии закрывались. А категории без подкатегорий просто окрывали свою страниц

Буду ооочень благодарен если вы поможете решить данный вопрос!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.