Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

mrfoggg

Користувачі
  
  • Публікації

    50
  • З нами

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем mrfoggg

  1. 24.04.2024 в 11:15, sinco сказал:

    Взагалі враховуючи мій досвід і доствід моїх клієнтів. приходні ціни треба брати актуальні (тобто реальна ціна закупу на сьогодні) щоб автоматизувати, імпортувати приходну накладну. Але у кожного своя стежка, свої постачалильки і відносини, свої особливості

     

    Провильно, купуєшь - питаєш чи не змінилась ціна. Якщо ні то вбиваєшь прихід по старих цінах, якщо змінилась то вручну вбиваєш нову ціну в цей прихід або в новий документ задання цін (кому як зручніше)

  2. 24.04.2024 в 11:11, sinco сказал:


    ні, не одну таблицю, я ще як мінімум пару (постачальники, звязок постачальника і приходної, ціни постачальників) і мабудь ще щось, буде видно по ходу діла
    Знову ж повторю, цей функціонал у планах. Можу зробити його для вас особисто, це буде швидко (1-3 дні), але платно. Також цей функціонал буде достступний в майбутніх версіях іншим покупцям.

    готовий взяти з 1 го числа. Думав таблиця постачальники вже у вас є. По ціні мабуть краще в лічку

  3. хоча варіант з створенням документів задання цін кращій. В ідеалі модна зробити чекбокс в приходній - брати ціни з останньої установки цін номенклатури контрагента або з цни останнього приходу. Кому як зручніше в конкретній ситуації. При цьому при надходженні нового прайсу вручну береться попердній документ встановлення цін, клонуєтся в новий (для випадку зміни всіх цін), задаються нові ціни. Або просто створюється новий документ встановлення цін по постачальнику, додаються позиції з оновленими цінами (для випадку якщо помінявся не весь прайс а окремі товари).

  4. то  ж всього одну таблицю в БД додати (для випадку коли без документів задання цін). А саме філди постачальник, остання закупочна ціна, товар.

    Автоматом при створенні приходу тягнути останню ціну з цієї таблиці але дати можливість задати нову ціну для цього приходу (в такому випадку значення ціни в таблиці цін постачальника перезапишеться для цього постачаьника.

    Тут є два варианти - перезаписувати останній запис цієї таблиці або створити новий і в майбутні приходи тягнути ціну з запису останнього по даті (тоді ще додати поле дата задання ціни і тоді можна навіть потім зробити звіт історія зміни цін по постачалнику)

  5. Коли робляться надходження можна вибрати постачальника? Чи запам'ятовує останню ціну конкретного постачальника? Чи може взагалі є можливість задати вхідні ціні по постачальникам (щось по типу встановлення цін постачальника як в 1с)? Тобто один і той самий товар може бути в декількох постачальників і ціни різні. Шукаю модуль який допоможе вести облік взаєморозрахунків з постачальниками (при цьому щоб кожного разу при формуванні приходу не шукати ціну цього постачальника в його прайсі)

  6. Чи можна вказати статус НП при якому пробивається чек?

    Нам треба налаштувати так, щоб чек пробивався не при отриманні посилки (бо при відправці до пункту-приймання видачі зміна статусу на "отримано" відбувається іноді через декілька днів після фактичного отримання), а наприклад коли посилка була прийнята на відділенні відправки.

  7. 04.01.2024 в 21:26, COBECTb11 сказал:

    Так я і сам користуюся прораба модулем, але певний час користуемося zippy.com.ua це безкоштовне вітчизняне ПО для бух обліку,  складу та срм крутиться поряд з сайтом на хості... так ось там можливо під свої потреби доробити там все відкрито і написано на php все однож треба якось облік вести так там на тобі безкоштовно все, щось не подобаеться перероби під себе) 

    Дякую. Дуже цікавий варіант. Добре що побачив ваш пост

  8. Cделайте возможность указать несколько APIkey отправителя для того, чтобы при оформлении доставки можно было выбирать от какого кабинета НП созlавать накладную. Прораб упорно не хочет делать такой функционал, сделайте хоть вы. Уверен это востребованная функция. И продажи  модуля взлетят.

    Ну и нужна совместимость с чекаутом шаблонов от Octemplates и с модулем оформления заказов OrderPro

  9. 08.12.2023 в 21:09, SergeTkach сказал:

     

    Попробуйте увеличить масштаба страницы в браузере. Я догадываюсь, что у Вас монитор поболее 1920×1080. Поля станут менее длинными и более крупными

    1920*1080. Увеличил масштаб - визуально чуть приятнее но значения атрибутов все равно не влазят

    348110282_.thumb.png.3e787616c8cc54193651351cb2dea96c.png

  10. Спасибо. Теперь понятно. Просто видел пост где написано что основной платный модуль умеет найти и заменить. Подумал что доустановка найти и заменить касалась старых версий а в новой все вместе

  11. Планируется ли в обновлениях возможность менять ширину колонок, дефолтную высоту тестареоов (а еще лучше высоту текстареа увеличивать по мере ввода, для этого достаточно примитивного жс кода на одну строчку)?

    Редактирование списка товаров удобно только тогда когда это компактно а не когда одни поля сжаты до всирачки а другие полупустые поля занимают полэкрана.

  12. 2053976173_.png.7dc2d328ee9f4a49acada02cc64b8c35.png

    возможно ли в этом режиме использовать формулы?

    чтото типа:

    -100 (чтобы получить скидку на 100 грн)

    и еще как получить скидку 5% и округлить до 5 грн,?

    617369744_.png.a5c5e8d77183e84f3bd60b5a4b9829e9.png

    так чтобы на выходе было 4170 и 5935 грн

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.