Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

arieldelta

Новачок
  
  • Публікації

    7
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

arieldelta's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

6

Репутація

    Модуль гарний, працює добре. Але особисто мені не вистачає більш детальних інструкцій по деяким функціям цього модуля.
  1. Корисна інформація, дякую! Сам з цим зіткнувся, коли тільки почав працювати з Опенкартом. Варезні сайти, як на зло, частіше йдуть першими у видачі. Я б до плюсів покупки модуля у розробника додав би ще той очевидний факт, що можна написати самому розробнику. Поговорити з ним, попитати щось до покупки, попросити допомогти (платно або ні). І більшість розробників, в цьому плані - дуже приємні в спілкуванні, цікаві люди. Особливо викликають повагу ті, хто після початку повномасштабного вторгнення, відмовили в продажі та обслуговуванні клієнтам з рф та рб. Хлопці свідомо відмовились від додаткового прибутку, і не підтримати їх роботу зараз - ну якось зовсім не гарно.
  2. Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи є можливість виводити ЛЗУ посилання на відфільтровані товари у вигляді: ім’я фільтра: “бренд” – x ім’я фільтра: “розмір” – y1, y2 ім’я фільтра: “колір” - z https://site.com/category/brend:x;razmer:y1, y2;cvet:z/ Себто, щоб при обиранні більш ніж одного фільтра - до ЛЗУ додавалась відповідна інформація? Якщо такої можливості немає з коробки, чи можливо її зробити в індивідуальному порядку?
    Класний модуль, дуже корисний. Відмінно підходить, як для наповнення сайту товарами, так і для передачі товарів на інші майданчики. Автор дуже приємна та ввічлива людина, допомагає, якщо є можливість.
    Чудовий модуль, який закриває низку проблемних місць Опенкарту. З автором дуже приємно співпрацювати, дуже приємна людина. Налаштував все швидко та без проблем.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.