Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

DmytroFilippov

Новачок
  
  • Публікації

    6
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача DmytroFilippov

  1. У нас на сайті зараз, якщо клієнт залишив відгук на товар, то цей відгук відображається на всіх товарах цієї моделі. Якщо відгуків декілька на різних товарах однієї моделі, то оцінка виводиться загальна, а відгуки в картці товару виводяться всі які стосуються даної моделі. Так само на сторінках фільтрів. В виборці по фільтрам виводиться загальна оцінка для моделі, у кожній картці товару. Питання наступне. Якщо встановити ваш модуль, ця структура залишиться чи буде інша? Дякую.
  2. Вітаю. Підкажіть, будь ласка. /home/tiresclu/tiresclub.com.ua/www/catalog/view/theme/theme647/template/common/footer.tpl Змінюю у цьому файлі номер телефона, а на сайті нічого не змінюється. Що не так роблю?
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.