Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

oz_co

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача oz_co

  1. Доброго вечора! При додаванні тексту на сторінки категорій шляхом: "HTML содержимое - макет - категорія" злітають іконки зміни мови. Має бути так: Стає: Також не перемикає мову з ру на ЮА. До того, як довали текст, все працювало добре. Кинув посилання на сайт в ПП
  2. Доброго ранку! Вчора відписався у приватних, на всякий випадок пишу у темі, щоб ви побачили повідомлення
  3. Доброго дня! Хочу зрозуміти наступні речі: 1. Я придбав модуль з налаштуванням та всіма додатковими "плюшками" 04.07.2022. Тієї ж дати по запиту відправив дані з доступами. Зараз 14.07.2022 і роботи не проводяться. Зможете хоча б зорієнтувати по приблизним термінам виконання? Якщо у вас немає часу, тоді поверніть гроші за налаштування і я просто буду шукати іншу людину, яка зможе зробити налаштування вашого модулю. 2. Ви не відповідаєте на повідомлення в ЛС. Якщо у вас немає часу, тоді, як мінімум, могли б про це написати, щоб не довелося витрачати 10 днів на очікування "чогось".
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.