Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

JuStec

Новачок
  
  • Публікації

    15
  • З нами

  • Відвідування

Відгуки до файлів, опубліковані користувачем JuStec

  1. Шикарний модуль! Однозначно рекомендую. Встановлюється елементарно за допомогою інструкції від розробника, легке налаштування знов таки за допомогою інструкції і вуаля - все коректно працює. Розробнику модуля величезна подяка! 

    • +1 1
  2. Цей модуль я запримітила ще влітку 2023 року, коли готувала свій сайт до виходу у світ. Але якось вже було забагато видатків для бюджету, що був виділений на весь процес і цей модуль був поміщений у закладки "купити", а замість нього був придбаний інший модуль. Аж раптом на днях приходить повідомлення про вихід нової версії та знижку 50%. Оце щастячко! Купляю. Але поставила не одразу. Бо вже був трохи невдалий досвід встановлення модулів, після чого доводилось проводити відновлювальні роботи. Зробивши бекапи сайту і бд, почала встановлювати. Отже, перше здивування - модуль стає наче рідний (ОС3.0.3.8). Ніяких проблем. Трошки довелось порозбиратись із функціоналом - і тут я прийшла до розуміння, що цей модуль мені настільки спростить роботу над товарами, що я реально була в шоці... Я там читала відгук, що якось криво виглядає таблиця карточки товару з багатьма параметрами. То, я вам скажу, якщо криві руки, то виглядати буде криво будь шо... Все супер, працює швидко, зручні налаштування. Отже, автору респект, модуль - вогонь! Рекомендую для інтернет-магазинів, щоб зберегти і час, і гроші. 

  3. Супер модуль! Налаштування інтуїтивно зрозуміле. Автору модуля особлива вдячність за його миттєве встановлення на мій сайт. 

    • +1 1
  4. Я не знаю, как можно в работе админа сайта обходиться без этого модуля... Идеальный вариант для обработки заказов! Гибкая настройка. Раздел обработки заказов с этим модулем превратился в РЕАЛЬНО УДОБНЫЙ ИНСТРУМЕНТ РАБОТЫ, а не "мамадорогая, как с этим работать..." Дополнительно заказывала адаптацию золотыми руками автора модуля под ОС3.0.3.8 - после его работы перестала вываливаться ошибка 500 при переходе в заказы.

    Алексей, ОГРОМНОЕ СПАСИБО!!!

  5. Очень удобный модуль! Гибкая настройка, можно учесть все необходимые варианты доставки/оплаты для удобства клиентов. Поддержка автора модуля - отдельная тема! :) Автор очень приятный и отзывчивый, настроил работу модуля с адаптацией под мой шаблон. Все работает идеально! Алексей, СПАСИБО!!!

  6. Купила. Встановила. Працює. Сьорч Консоль мапи на двох мовах прийняв без зайвих слів :) Автору цього чудового модуля - респект і повага! 

  7. Дякую автору цього модуля і за сам модуль, який зробив мою роботу над сайтом більш легкою та зручною, і за його роботу над адаптацією модуля під мій шаблон. Модуль працює ідеально, все що мені потрібно для роботи над картками товару - все є. Дякую!

    • +1 1
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.