Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Glade

Новачок
  
  • Публікації

    31
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

Glade's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Conversation Starter
  • One Year In
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

8

Репутація

  1. Шукаю розробника, щоб скопіювати сайт з існуючого, видозмінити дизайн (в нас шаблон написаний під нас) та допрацювати його згідно потреб. Можливо можете порадити дизайнерів/верстальщиків, що запропонують нам кольорову гаму? Перед тим як копіювати сайт потрібно зробити кілька допрацювань на старому, щоб переносити з ними. Пишіть в особисті, розкажу детальніше що саме потрібно
  2. Glade

    Attribute Text Select

    Саме те, що потрібно для зручної роботи з атрибутами. Купуйте разом з FilterVier_SEO і будете задоволені. Підтримка на відмінно!
    Надзвичайно фунціональний модуль, безліч SEO налаштувань, просто незамінний. Підтримка від автора на найвищому рівні. Рекомендую в комплексі з іншим модулем автора - Attribute Text Select.
    Найвищі оцінки модулю та автору за підтримку. Все що не працювало автор оперативно підправив. Рекомендую!
  3. Вітаю, Знаю, що автор працює над оновленням модуля. Про багато проблем знає, але варто мати перелік десь на списку, щоб чогось не забути Мій список: Якщо відправка на відділення і ввімкнуто налаштування «Загальні параметри», то все гаразд – буде одне місце без внесення параметрів. А от якщо відправка на Поштомат (він вимагає обов’язкового внесення параметрів) і ми на сторінці формування ТТН виключаємо повзунок «Загальні параметри», щоб їх внести. То замість одного місця до якого потрібно додати ширину х висоту х довжину маємо скільки місць скільки товарів в замовленні і повинні видаляти лишні, що забирає купу часу. Це налаштування не впливає: +++ Неможливо створити відправлення типу Документ. Я створюю посилку, а потім повинен йти в кабінет щоб його змінити на «Документ» +++ Добре би було, якби можна було вказати окремо тип оплати і для отримувача і для відправника. Бо один зазвичай платить готівкою а інший по безготівці. Постійно потрібно переключати. Можливо в когось ще є якісь труднощі/доскомфорти, про які варто тут написати дял вдосконалення модуля.
  4. Знаю, що автор працює над оновленням модуля. Про багато проблем знає, але варто мати перелік десь на списку, щоб чогось не забути Мій список: Дуже довго завантажується сторінка з ТТН особливо коли їх вже багато (хвилину чи довше). Це моя найбільша проблема цього модуля. У попередній версії модуля я видаляв старі ТТН (вже з доставлених замовлень) їх знову ставало мало і все працювало значно швидше. Зараз всі ті старі ТТН знову у списку. Їх потрібно якось видаляти, або обмежувати фільтром щоб на «витягувати» всі щоразу, або інші шляхи оптимізації. +++ У списку ТТН прошу зробити, щоб вміст можна було гортати горизонтально (на малих екранах і на мобілках неможливо добратися до останніх колонок) фото +++ Коли у замовленні кілька товарів, то буде створено кілька місць (їх постійно потрібно видаляти) Налаштування кількості місць за замовчуванням не допомагає. Потрібно щоб вагу всіх товарів сумувало і показувало як одне місце. +++ Можливість бачити номер приєднаного ТТН на сторінці замовлення Можливо в когось ще які труднощі/дискомфорти, що варто тут зафіксувати для автора.
  5. ось наприклад на моєму тестовому при оновленні не додає відділень, а віднімає. При наступному оновленні може додати. То на основному я і не ризикую оновлювати щоб не залишитися без відділень для вибору, а раптом їх видалить і більше не додасть... але база відділень застаріває:(
  6. Вітаю, Не хочу оновлювати модуль, бо не знаю як себе поведе інший функціонал. Скажіть будь ласка, хто залишився на версії 3.5 чи нормально у вас оновлюються міста та відділення? Я їх вже кілька тижнів не оновлюю, бо тут писали що з тим були проблеми. 1. То вони нормально оновлюються чи ні? 2. Чи можна далі залишатися на 3.5 чи таки врато переходити на 4 версію?
  7. а можна при оновленні модуля зробити, щоб ось цю частину (з колонками) можна було посувати? Бо коли користуєшся з мобільного не бачиш останніх колонок.
  8. Нарешті вирішили проблему. Хостинг провайдер використовував іншу ІР ніж ту, за якою пінгувався сайт і яка вказана в налаштуваннях на хостингу. І та інша ІР була у списку скомпрометованих Укрпошти, тому і повертало помилку 443.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.