Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

brtnkt88

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача brtnkt88

  1. Добрий день! подскажите пожалуйста - не могу настроить cron задание для экспорта. Версия Import / Export Pro (V.9.3.5). В cPanel скопировал путь к файлу с заданиями CRON, как указано в руководстве по настройке. Ячейки для Аргументов расписаний CRON у меня в cPanel нет - пробовал дописывать через пробел после пути к файлу и пробовал вообще не указывать. При достижении указаного времени на почту приходит сообщение: /bin/sh: /home/jrzytqai/public_html/admin/model/extension/module/ie_cron_jobs.php: Permission denied и еще вопрос - когда правильно настроен экспорт через cron - куда загружается файл экспорта?
  2. Здравствуйте! вопрос актуален. Купил этот модуль чтоб присвоить артикулы товарам в опции - а он перетер основное описание
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.