Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Qwertyzxcvbnm

Новачок
  
  • Публікації

    17
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

Qwertyzxcvbnm's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Репутація

  1. Підкажіть, будь ласка, як поводить себе модуль з вже існуючими, раніше зареєстрованими покупцями? Після встановлення модулю клієнт зможе авторизуватись і старим способом (логін/пароль на сайті) і через обрану соц-мережу, наприклад Google? Чи потрібно вносити якісь зміни в модуль Simple?
    Чудовий модуль. Рекомендую. Встановлюється і налаштовується просто, групування товарів дуже легке. На сайті модуль працює швидко. Розробник швидко виконав адаптацію під мій шаблон.
  2. Я включив: Разрешено внесение изменений - ВСІ галочки. Разрешен просмотр: extension/extension/payment extension/payment/lqp sale/lqp sale/order Це теж не допомогло. Але помітив, що в адмін-частині на всіх сторінках, в тому числі і на сторінці зі списком замовлень, випадаючі блоки чи меню працюють коректно (наприклад меню користувача). І тільки на сторінці перегляду конкретного замовлення ВСІ випадаючі блоки не відображуються взагалі, в тому числі блок користувача та інших модулів. Зображення додав, вказані стрілочками кнопки усі не працюють:
  3. Доброго дня. OpenCart 3.0.3.2. В адмінці магазину зареєстровано кілька юзерів, яким надано доступ виключно до каталогу товарів та обробки замовлень (менеджери). Але вони не можуть прийняти оплату - зелена кнопка Liqpay неактивна (нема випадаючого меню та спливаючого вікна для прийому/відхилення платежу). Вже перепробував всі можливі варіанти з наданням доступу для цих юзерів - нічого не допомагає. Уточніть, будь-ласка, які галочки необхідно встановити в блоках "Разрешен просмотр" та "Разрешено внесение изменений"?
  4. Спасибо! Разобрался. У меня просто старый модуль 4.9.7 и там нет такой опции, как у вас на скрине.
  5. Вы ошибаетесь. Та опция скрывает стоимость доставки только в блоке Выбора Способа доставки. А в Итогах она остается. Даже на вашем скрине это написано, как подсказка
  6. Затем, что у меня есть 3 способа доставки: 1. бесплатный 2. платный 3. по тарифам перевозчика Поэтому я не могу отключить Стоимость доставки в "Учитывать в заказе". Если доставка платная, то заказчик должен это видеть
  7. Да, извините. Подумал, что вы автор. P.S. Если сделать, как указано в FAQ в пункте №49, то исчезает не только строка в итогах, а целиком исчезает способ доставки в блоке с выбором способа доставки.
  8. Вы не добавили ссылку на FAQ на страницу описания модуля или вкладку FAQ на этом сайте. Поэтому я его и не нашел. (Мне сайт делал подрядчик и он устанавливал ваш модуль, поэтому я с модулем не знаком.) Уже нашел FAQ и ответ на свой вопрос. Спасибо!
  9. Добрый день. Уточните, пжлст, есть ли возможность настроить в модуле (или как-то еще) Корзину, чтобы в итогах не отображалась строка Стоимость доставки, если она = 0?
  10. Спасибо! Все устраивает, я просто ламер и не нашел эту настройку. Судя по всему тот файл "dynamic_stylesheet" именно отсюда и берет значение.
  11. Здравствуйте. У меня в файле /catalog/view/theme/oct_feelmart/stylesheet/dynamic_stylesheet_0.css указано body {background-color:rgb(255, 255, 255);} Я изменил значение (поменял цвет), но на следующий день оно вернулось на прежнее. Судя по названию файла "dynamic_stylesheet" я понимаю, что этот файл периодически откуда-то обновляется. Помогите, пожалуйста - мне нужно найти источник и изменить цвет background-color.
  12. Добрый день! Подскажите, пжлст, можно ли как-то на все товары для выгрузки Hotline добавить такой тег? <guarantee type="manufacturer"></guarantee> В этом случае на сайте хотлайн будет указано "Гарантия - от производителя" (без указания срока). Я пробовал всякие комбинации в блоке "теги для категорий" и через "Дополнительные статические параметры", но ни там ни там не получилось. Создтать тег просто, а вот создать тег с параметром type="manufacturer" не получается.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.