Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

u1113101

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача u1113101

  1. Версия 3.0.2.0 стрелки формируются в стиле catalog\view\theme\default\stylesheet\stylesheet.css строки 397 и 398 border-right: 1px solid #0079c1; border-bottom: 1px solid #0079c1; если добавить топ и лефт то получится ромб, а вообще я просто уменьшил их высоту и ширину до 6 пикселей убрал бордер с контейнера и смотрится обалденно.
  2. У меня получилось только после <ul class="nav navbar-nav"> <li><a href="ссылка">Главная</a></li> Но потом я нашёл как изменить иконку домой в крошках и надобность отпала в ссылке главного меню http://forum.myopencart.com/threads/kak-v-xlebnyx-kroshkax-izmenit-ikonku-domika-na-tekst-glavnaja.2001/
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.