Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Sensor

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Sensor

  1. И все-таки это не совсем решает мою проблему. Генерируется у меня sitemap.xml примерно в таком виде: <url> <loc>http:.../ForTest/opencart-3.0.3.6/upload/product-ua</loc> <xhtml:link rel="alternate" hreflang="ru-ru" href="http:.../ForTest/opencart-3.0.3.6/upload/product-ru"/> <lastmod>2021-01-27T13:09:45+00:00</lastmod> ... </url> а должно бы для альтернативного url с префиксом /ru: <url> <loc>http:.../ForTest/opencart-3.0.3.6/upload/product-ua</loc> <xhtml:link rel="alternate" hreflang="ru-ru" href="http:.../ForTest/opencart-3.0.3.6/upload/ru/product-ru"/> <lastmod>2021-01-27T13:09:45+00:00</lastmod> ... </url> значит все-таки Ваш модуль не все карты поддерживает, нужна небольшая модификация ...
  2. Купил модуль, установил, настроил (ua + ru). Все работает вроде нормально(при смене языка префикс меняется). А вот в sitemap.xml альтернативный url без префикса /ru . Как подправить или куда копать? (Opencart 3.0.3.6)
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.