Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

vladiboyyy

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача vladiboyyy

  1. Трохи запізнився з відповіддю, але все ж маю написати, щоб не створювати щодо модифікатора негативного враження) Версія Opencart 3.0.3 з кастомним шаблоном. Основна проблема у самому шаблоні, оскільки в нього було вбудовано кілька дуже нестандартних функцій. Проблему зі встановленням вдалось вирішити, встановивши всі FIX-модифіатори із завантажень, за що окрема подяка автору! Далі вже адаптували модифікатор під шаблон і все працює. Модифікатор зекономив кілька днів кропіткої праці з перекладами, дякую!
  2. Нажаль поки що результат негативний. Модифікатор з'явився у списку, але при спробі його ввімкнути чи вимкнути показує просте вікно зі словом error
  3. Доброго дня! Вже бачив повідомлення стосовно помилки з файлом system/OpenCartTranslateExpertClient.ocmod.xml, Рекомендований шлях вирішення з копіюванням файлів архіву пробував, модифікатор з'явився у списку, але все одно виникає помилка і він не працює.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.