Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

KIV37

Новачок
  
  • Публікації

    12
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

KIV37's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Репутація

  1. Добрий вечір. Реалізував програміст openprice. Його пост вище в темі. Рекомендую!!!!
  2. Модуль UNIXml Pro v5.9 був куплений мною, SP Remarketing All In One Pro - v5.9 був поставлений людиною яка виконувала роботи по сайту. Враховуючи вартість робіт думаю він теж був куплений!
  3. 1. Потрібно коректно налаштувати піксель Meta на основну конверсію - Покупка. P.S.: в службі підтримки фуйсбук відповіли наступне (Я також передивилася Ваші налаштування саме по події покупка. Наскільки я бачу в Вашому івент менеджері події фіксуються з титульної сторінки, а не зі сторінки Дякую https://gubka.com.ua/ua/index.php та https://gubka.com.ua/index.php) 2. Налаштувати API Conversions в Meta Events Manager 3. В налаштуванях компанії зник основний піксель (ID пікселя: 314565033546681) (фото 1), хоча в Events Manager він відображається (фото 2). 4. 100% подій в Commerce Manager не доступні для ретаргетингу (фото 3). Сайт на Opencart 2.3, стоять модулі (SP Remarketing All In One Pro - v5.9; UNIXml Pro v5.9).
  4. Потрібно інтеграція на Tabletki.ua? Маю модуль Unixml Pro, але він не дає такої можливості. Дали ТЗ: Ознайомитися з технічними вимогами можете тут https://tabletki.ua/support/pharmacy_integration_with_the_site/ На початку співпраці, необхідно надати нам для перевірки тест файл, згідно ТЗ у вкладенні. Технічна реалізація: Ваш програміст налагоджує автоматичне відправлення (на наш ftp-сервер, або по АПІ) даних щодо залишків товарів, які є в наявності (періодичність 10-30 хвилин, щогодини), основні параметри: внутрішній код, назва, виробник, штрих-код, Price та PriceReservе, кількість..., після чого ваша торгова точка / склад транслюється на ресурсі (онлайн чи офлайн), з'являється кнопка БРОНЮВАННЯ по тим позиціям, дані по яким надіслано (у файлі необхідно вказувати, окрім іншого, роздрібну ціну товару в полі Price, а PriceReservе - ціну зі знижкою, або таку саму, як в колонці Price). Для отримання більшого ефекту від співпраці, рекомендуємо реалізовувати товари зі знижкою (цінова політика, розмір знижки на ваш розсуд). ТЗ _ Tabletki.ua (2).docx
  5. Добрый день. В настройках совместимости с модулем Новая почта API нет последней версии модуля 4,0,1. Как можно это исправить?
  6. Я вибираю той файл що завантажив (seolang.ocmod.zip). Вибиває- не вірний тип файла
  7. Добрий день, Купив Ваш модуль, але проблема з встановленням через стандартний установник доповнень. Не можу знайти zip файл для своєї версії. Версія опенкарта 2,3.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.