Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

stekla

Новачок
  
  • Публікації

    42
  • З нами

  • Відвідування

1 подписчик

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

stekla's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Репутація

  1. Добрий день. Звернув увагу, що при зміні Статусу замовлення в адмінці, при умові, коли галочкою НЕ відмічено відправку на пошту зміну статусу, колір фону замовлення змінюється. Якщо галочка про відправку на пошту стоїть, то колір фону змінюється лише після перезавантаження сторінки. Так і повинно бути? Чи можна щось підправити?
  2. Добрий день. У мене база даних оновлюється кроном вночі. Зараз хотів поекспериментувати, окремо включити доставку в поштомат, бо до цього часу було ввімкнено "Доставка у відділення" і там підтягувалося все, і поштомати також. "Доставку в поштомат" включив, зберіг, оновив модуль, поштомати не підтягуються при оформленні замовлення. Вирішив оновити базу відділень, і тут почалося, то -8000, то +4000, то -12000. За годину лише раз вдалося завантажити здається всю базу - 25137. Потім вирішив перевірити і ще раз оновив, і знову -12000, +4000 і т.д. Як з цим боротися? Сьогодні невдалий день? З якої сторони помилка: нової пошти чи модуля?
  3. Добрий день. Не хоче підтягувати населені пункти, які містять в назві апостроф. Наприклад, Кам'янське, Кам'янка, Кам'янець-Подільський, Вербка (Кам'янець-Подільський р-н) і т.д. В чому проблема?
  4. І ще запитання. В адмінці при редагуванні товару на вкладці "Акції" відсутня можливість робити знижку у відсотках. Можна лише конкретно вказувати ціну. А при груповому редагуванні кількох товарів, ця можливість є. Чому так?
  5. Добрий день. При відправці на пошту статусів замовлень чомусь підтягується російський варіант статусу.
  6. Добрий день. В україномовній версії не працює "Оцінка магазину". Відсутній рядок із зірочками. Як виправити?
  7. Добрий вечір. Модулем користуюся більше року, але в нього ніколи не вникав. Зараз, коли встановлена друга мова, українська, перевіряючи всі модулі і сторінки, зайшов і в модуль "Нової пошти". 1. Половина назв різних полів модулю - на англійській мові. 2. При оформленні замовлення - область російською мовою обирається, а вже міста і відділення - українською. 3. Стоїть модуль оформлення замовлення Simple, почав розбиратися в налаштуваннях (не підтягуються поштомати), виявив, що чомусь налаштовуються типи доставки або тільки на відділення або тільки на поштомати. Можливо треба обновити модуль, або є якісь інші таємниці. Якщо на перший пункт можна закрити очі, то 2, а особливо 3 пункт, хотілося щоб працювало як треба
  8. спасибо, переключатель спрятали, а вот замена кода (для исключения языка из переключателя) не сработала

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.