Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

stekla

Новачок
  
  • Публікації

    42
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача stekla

  1. Добрий день. Звернув увагу, що при зміні Статусу замовлення в адмінці, при умові, коли галочкою НЕ відмічено відправку на пошту зміну статусу, колір фону замовлення змінюється. Якщо галочка про відправку на пошту стоїть, то колір фону змінюється лише після перезавантаження сторінки. Так і повинно бути? Чи можна щось підправити?
  2. Добрий день. У мене база даних оновлюється кроном вночі. Зараз хотів поекспериментувати, окремо включити доставку в поштомат, бо до цього часу було ввімкнено "Доставка у відділення" і там підтягувалося все, і поштомати також. "Доставку в поштомат" включив, зберіг, оновив модуль, поштомати не підтягуються при оформленні замовлення. Вирішив оновити базу відділень, і тут почалося, то -8000, то +4000, то -12000. За годину лише раз вдалося завантажити здається всю базу - 25137. Потім вирішив перевірити і ще раз оновив, і знову -12000, +4000 і т.д. Як з цим боротися? Сьогодні невдалий день? З якої сторони помилка: нової пошти чи модуля?
  3. Добрий день. Не хоче підтягувати населені пункти, які містять в назві апостроф. Наприклад, Кам'янське, Кам'янка, Кам'янець-Подільський, Вербка (Кам'янець-Подільський р-н) і т.д. В чому проблема?
  4. І ще запитання. В адмінці при редагуванні товару на вкладці "Акції" відсутня можливість робити знижку у відсотках. Можна лише конкретно вказувати ціну. А при груповому редагуванні кількох товарів, ця можливість є. Чому так?
  5. Добрий день. При відправці на пошту статусів замовлень чомусь підтягується російський варіант статусу.
  6. Добрий день. В україномовній версії не працює "Оцінка магазину". Відсутній рядок із зірочками. Як виправити?
  7. Добрий вечір. Модулем користуюся більше року, але в нього ніколи не вникав. Зараз, коли встановлена друга мова, українська, перевіряючи всі модулі і сторінки, зайшов і в модуль "Нової пошти". 1. Половина назв різних полів модулю - на англійській мові. 2. При оформленні замовлення - область російською мовою обирається, а вже міста і відділення - українською. 3. Стоїть модуль оформлення замовлення Simple, почав розбиратися в налаштуваннях (не підтягуються поштомати), виявив, що чомусь налаштовуються типи доставки або тільки на відділення або тільки на поштомати. Можливо треба обновити модуль, або є якісь інші таємниці. Якщо на перший пункт можна закрити очі, то 2, а особливо 3 пункт, хотілося щоб працювало як треба
  8. спасибо, переключатель спрятали, а вот замена кода (для исключения языка из переключателя) не сработала
  9. На сайте он и не нужен пока. В админке он же будет или нет? Чтоб можно было переводить
  10. А может вообще скрыть сам переключатель полностью? Может так будет проще. Пусть будет по умолчанию на русском, пока не будет готов перевод
  11. Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, можно ли скрыть от всех, кроме админа, страницы вида: сайт/ua/ Суть в том, что добавил второй язык, но необходимо время, чтобы перевести все на украинский. Хотел бы потихоньку переводить, а когда уже будет все готово, то открыл бы видимость для пользователей и поисковиков. А то боюсь сейчас возникнут проблемы с Гугл Рекламой (в частности с Мерчантом) из-за того, что в украинской версии все на русском.
  12. Они же понимали с какими нагрузками столкнутся!!! Так это пока люди тестят... Они даже к себе с трудом могут чеки загрузить. Сегодня на второго ФОПа пытаюсь целый день сделать чек на самом сайте чекбокса. Товары на сайт Чекбокса загрузились, а в чек не добавляются. Видимо, придется по ночам создавать чеки, с 4 до 6 утра(
  13. Умножаем на 149 грн (самый дешевый месячный тариф за 1 торговую точку, а у других разработчиков есть и дороже). Итого: 149 миллллллионов грн. в месяц практически чистейшей прибыли. За несколько месяцев можно и с депутатами рассчитаться и с министрами... Так что Новогоднего чуда, что отменят фискализацию, не будет. Поэтому, все кому эта тема актуальна - активно включаемся в работу и пробуем, тестируем, а то 3 января с больной головой уже будет не до тестов...
  14. Сам модуль CheckBox програмний РРО установился без проблем, элементарные настройки (после регистрации торговой точки, кассы и кассира на Чекбоксе). Видимо, придется переходить на чистую наложку и платить комиссию за наложку за клиента (а с 1 января Новая почта тарифы поднимает). В видео вебинара месячной давности https://www.youtube.com/watch?v=BkYdtTDIJmc&t=753s от Чекбокса налоговик однозначно сказал (смотрите после 35 минуты), что при наложке фискальный чек выдает курьерская служба (служба доставки). А как курьерская служба и магазин между собой обмениваются деньгами - это вопрос совершенно другой.
  15. Создал три чека в модуле, один реально прошел, два - получились с датой 1970 года и их нигде нет, но общую сумму модуль посчитал - 876 грн.
  16. С тестовыми ключами, которые никуда не подвязаны, все Ок. А я сегодня попробовал сделать реальный чек. Один получился... И все... Дальше сплошные ошибки или ничего.. В одном отчете по чекам показывает 2 штуки (который в экселе создается), в отчете на сайте чекбокса - только один. Вчера сервер чекбокса вообще отказался работать, прислали ночью письмо, что из-за большого кол-ва были проблемы в работе. Поэтому пробуйте создавать реальные чеки сегодня, завтра, пока не наступило время Ч - 1 января. Чтоб сообща можно было решать вопросы и с автором модуля и с авторами чекбокса.
  17. Я не вижу кнопки или плюсика, чтоб добавить категорию. Есть только возможность добавить основную какатегорию

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.