Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

CarAuto

Новачок
  
  • Публікації

    46
  • З нами

  • Відвідування

Коментарі блогу, опубліковані користувачем CarAuto

  1. Зі свого досвіду можу сказати, що аналогу АОП нема, це найкращий модуль який може бути для обробки прайсів. Подібного функціоналу я ніде не знайшов. В ньому дуже багато налаштувань, і якщо витрптити певний час та розібратися в ньому то він дуже заощадить Ваш час. В моєму магазині я використовую АОП для завантаження товарів на сайт, UNIxml для вивантаження на пром, розетку....Simple Pars для парсингу. 

     

    Одразу рекомендую встановити модуль SEO URL Generator PRO та Handy Product Manager. Бо редагування товару, з коробки, просто ніяке. Ці модулі дуже Вам допоможуть.

     

    Що стосується фільтру, якшо у вас багато товарів з атребутами, то я би викорсистовува модуль FilterVier_SEO в парі з Attribute Text Select, так як, якщо у вас декілька постачальників, то у кожного постачальника різні атрибути і щоб небуло бардаку у фільтрах, за допомогою цих двох модулів можливо швидко все виправити.

     

    По доставці треба встановити модуль Нова пошта API.

     

    Зі свого досвіду скажу, що ці модулі Must Have. 

    • +1 4
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.