Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

triathlon

Новичок
  
  • Публикаций

    3
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Посетители профиля

Блок последних посетителей выключен и не отображается другим пользователям.

Достижения triathlon

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Редкая
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Последние медали

0

Репутация

  1. triathlon

    Як відкрити інтернет-магазин?

    Неее, ну самопис точно не для тестов, тут даже не обсуждается. Мой комментарий был написан из разряда подискутировать, на самом то деле достаточно актуальный вопрос. И хотелось бы услышать ответы/мнения кто что может сказать по своему опыту. У меня к примеру была всегда мечтать открыть магазин, онлайн конечно, но как такового и оффера нет, и опыта с пониманием ниши спортивных товаров. Но мечта, так сказать не покидает. Проблема все структурировать, просчитать, выбрать правильное решение и стратегию, скорее даже важнее просчитать и выбрать стратегию. @Etegro - писал про цену, а @florapraktik писал про оффер (идею), а @Exploits писал про то что можно продавать на дизайне из 2000х. Так то оно так. Но конечно решиться на первый шаг без опыта сложно. Так как комплекс всего нужно учесть. И оффер и цену в том числе, даже наверное не оффер, а маркетинг, то как ты предложишь продукт. Или все рабоатет из разряда загрузил товар, настроил пиксели, события и собирай заказы, работая по дропшипингу? Если говорить про спорт товары, к примеру бег, можно продавать просто кроссовки, а можно продавать, точнее позиционировать себя как профессионал в данной сфере мол у меня самые лучшие кроссовки и применять какие нибудь плюшки, делаю скидку условную на специальные беговые компрессионные носки.
  2. triathlon

    Як відкрити інтернет-магазин?

    Всім привіт! Насправді, як на мене, досить цікаве питання на справу того, що використовувати для тестування ніші. На мою думку спаде, що з одного боку це нормально відтестувати нішу за допомогою PPC (контекстної реклами) та таргетингу з ремаркетингом, але з приводу SEO, також не можу нічого сказати проти, тому що це дійсно важлива частина на початку проекту. Так от і питання: Що з'явилося першим курка чи яйце? Що з початку PPC чи SEO? Конструктор (Хорошоп, Shopify, ...), Market Place (Rozetka, Prom, ...) чи щось своє (OpenCart, Magento, WP, ..., чи може щось самописне на фреймворку)? Як що ми би спілкувалися з "арбітражниками" чи маркетологами котрі орієнтовані на прибуток "тут і зара", на мою думку спадає, що вибір пав би на "Конструктор" для тесту ніші з PPC. Але в процесі масштабування будут виникати питання з приводу використання "конструктору". Але, хочу зазначити, що все що відноситься до арбітража - це виключно "сезонний" товар, і навіть це може залежите не від пори року, а від "хайпу" товару в даний час, тому, я вважаю, для сезонних товарів із не спеціалізованою нішею варто обирати шось просте, та з легкою інтеграцію налаштування "подій" та "пікселів". Як що планувати довгостроковий розвиток, то авжеж "свій сайт" там ми відтестуємо PPC та одразу займаємося SEO, на жаль тільки займатись SEO - це дуже довга стратегія та без PPC реклами ми пропустимо сезон, а мабуть два сезони, а то і три. Треба мати гарні звіти для того, щоб розуміти, де ми з SEO візьмемо клієнтів, а де ми ще не здогнали конкурентів і викупимо ці пошукові ключі завдяки рекламі PPC. Також стратегія ремаркетинг, це дуже актуальна стратегія у любому, це навіть гарне доповнення для SEO та PPC. А от що ви можете сказати, коли ми і нішу не розуміємо і обмежений бюджет, що обрати, конструктор чи свій сайт? Можно провести аналізи взаємодії з конструктором та "особистим сайтом", я маю на увазі порахувати, скільки буде коштувати розробки "свого сайту" та використання "конструктору" за де кілька років та коли почне окупатися "свій сайт". А от тепер питання від новачків до людей з опитом, так що ж обирати новачку, з обмеженим бюджетом та коли в нього нерозуміння ніші?
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.