Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

devnoul

Новачок
  
  • Публікації

    6
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

devnoul's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Репутація

    Зручне та інтуїтивне налаштування. Окрім того що шаблон дуже стильний, він містить безліч гнучких налаштувань по дизайну. Вбудовані корисні модулі заощадять час та гроші. Виділю такі як Редактор+, завдяки якому можна массово редагувати товари прямо з вітрини, включно із генерацією СЕО заголовків тайтлів тощо. Взагалі шаблон влаштований таким чином що розібратись в ньому може навіть початківець, усі елементи підтримують багатомовність. Окремо виділю автора, швидко відповідає та готовий надати тех підтримку по всіх питаннях.
  1. Дякую, чудовий модуль! Впевнений багато хто стикався з проблемою. А саме , як вивести свої поля (ті що в customer => custom field) в шаблон листа адміну / клієнту? Бо модуль чудово бачить кастомні поля але в листі вони не відображаються. Знаю що можна використати вже готові поля типу company чи fax але треба вивести саме кастомні поля. як правильно і що треба додати , в контроллер чи шаблон листа. Продублюю запит російською для пошуку Спасибо, отличный модуль! Уверены многие сталкивались с проблемой. А именно, как вывести свои поля (те что в customer=>custom field) в шаблон письма админу/клиенту? Так как модуль прекрасно видит кастомные поля, но в письме они не отображаются. как правильно и что нужно добавить в контроллер или шаблон письма.
  2. @29aleksey Прошу прощения что не в той теме, но те же вопросы только к вашей другой теме CyberStore
  3. Добрый день, этот шаблон просто находка для быстрого старта и новичка! Хотел бы уточнить пару вопросов: 1 Есть ли микроразметка OpenGraph \ Schema.Org? 2 Украинский предустановлен со всеми СеоУрл ? 3 Есть ли стилистически совместимые модули для доп покупок типа "сопутствующие товары"? как реализованы стандартные "сопутствующие товары" в теме (не могу найти товар в админке а изменить нет прав в демке)? 4 Редактор++ входит ? 5 Какая версия ocStore 3 лучше подойдет или не имеет значения ? 6 Внешний вид и комплектация актуальна и одинакова для всех всерсий ocStore 2 и 3 ?
  4. Добрый день, помогите как включит переключатель языка в Инструменты - Сео Генератор? у меня ocStore 3 (2 языка) Скрин - http://prntscr.com/11ak621

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.