Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

devnoul

Новачок
  
  • Публікації

    6
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача devnoul

    Зручне та інтуїтивне налаштування. Окрім того що шаблон дуже стильний, він містить безліч гнучких налаштувань по дизайну. Вбудовані корисні модулі заощадять час та гроші. Виділю такі як Редактор+, завдяки якому можна массово редагувати товари прямо з вітрини, включно із генерацією СЕО заголовків тайтлів тощо. Взагалі шаблон влаштований таким чином що розібратись в ньому може навіть початківець, усі елементи підтримують багатомовність. Окремо виділю автора, швидко відповідає та готовий надати тех підтримку по всіх питаннях.
  1. Дякую, чудовий модуль! Впевнений багато хто стикався з проблемою. А саме , як вивести свої поля (ті що в customer => custom field) в шаблон листа адміну / клієнту? Бо модуль чудово бачить кастомні поля але в листі вони не відображаються. Знаю що можна використати вже готові поля типу company чи fax але треба вивести саме кастомні поля. як правильно і що треба додати , в контроллер чи шаблон листа. Продублюю запит російською для пошуку Спасибо, отличный модуль! Уверены многие сталкивались с проблемой. А именно, как вывести свои поля (те что в customer=>custom field) в шаблон письма админу/клиенту? Так как модуль прекрасно видит кастомные поля, но в письме они не отображаются. как правильно и что нужно добавить в контроллер или шаблон письма.
  2. @29aleksey Прошу прощения что не в той теме, но те же вопросы только к вашей другой теме CyberStore
  3. Добрый день, этот шаблон просто находка для быстрого старта и новичка! Хотел бы уточнить пару вопросов: 1 Есть ли микроразметка OpenGraph \ Schema.Org? 2 Украинский предустановлен со всеми СеоУрл ? 3 Есть ли стилистически совместимые модули для доп покупок типа "сопутствующие товары"? как реализованы стандартные "сопутствующие товары" в теме (не могу найти товар в админке а изменить нет прав в демке)? 4 Редактор++ входит ? 5 Какая версия ocStore 3 лучше подойдет или не имеет значения ? 6 Внешний вид и комплектация актуальна и одинакова для всех всерсий ocStore 2 и 3 ?
  4. Добрый день, помогите как включит переключатель языка в Инструменты - Сео Генератор? у меня ocStore 3 (2 языка) Скрин - http://prntscr.com/11ak621

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.