Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

dmitrykirilin

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача dmitrykirilin

  1. Здравствуйте, нужна доработка сайта подробнее в приложенных файлах. Первоочередно: исправление характеристик товара на сайте в погонных метрах настройка корзины и данных банка. Повышение скорости обмена выгрузки с 1С на сайт. SEO сайте домовик исправление (1).docx 06-05-2020_11-53-03.zip Ошибки обмена 1с от 22,05,2020.txt
  2. интеграция с 1С шаблона https://market.octemplates.net/templates/techstore-template выгрузка с 1С 10.3 на сайт кол-во товара, описание,характеристики товара, цены, фото товара. резервирование заказнного товара на сайте в 1С. синхронизация.
  3. Рассматриваю для приобретения шаблон techstore Нужен будет модуль для оплаты картами ViSA и другими на сайте. Возможность разработки и стоимость.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.