Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

blyskavka

Користувачі
  
  • Публікації

    151
  • З нами

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем blyskavka

  1. Доброго дня всім. 

    Виникло питання як можна реалізувати і чи взагалі можливо метод допродаж upsell. 
    Тобто клієн оформлює замовлення, потрапляє на сторінку успішного оформлення замовлення і там йому пропонується тільки зараз додати до замовлення товари зі спецпропозицією. При натисканні кнопки додати до замовлення в замовлення додається цей товар, і показується повідомлення про успішне додавання товару. 

    Суть саме додати до існуючого замовлення без додаткового заповнення данних клієнта ще раз. 

  2. Доброго дня. Підскажіть будь-ласка як в налаштуваннях на сторінці пошуку вимкнути чи ввімкнути (не знаю як правильніше) перенаправлення? Зараз якщо набрати на мові яка не основна слово в пошуці, то при натисканні etnter перекидує на основну мову магазина і відповідно не знаходить нічого за цим запитом. 

     

  3. В 02.06.2023 в 20:55, Rassol2 сказав:

    Допустим вы хотите что бы товары только из 3-5 категорий вашего сайта были доступны в телеграмме.
    Остальные товары и категории не засоряли телеграмм.

    Так, дуже потрібна функція.

  4. Всі нові проекти запускаю виключно на державній мові. Ще жодного клієнта який не зрозумів, чи вимагав би щоб йому інформацію надавали на російській. В живому спілкуванні вже від ситуації залежить і якщо менеджер бачить, що краще розмовляти іншою мовою то відповість відповідно. Стосовно написання, то без винятку все на державній мові. 
    Тому в ідеалі мати поля і самому власнику вирішувати, а в реаліях на українській буде достатньо на даному етапі. 

    • +1 1
  5. А на скільки тут багато треба мультимовних перекладів? Можливо на старті достатньо буде створити окмод для language зі змінними для тих же реквізитів. І кожен сам відредагує який йому треба текс та зал'є через адмінку, ну або фтп. 

  6. Побажання додати маркетингові фішки в розсилку автоматично. Наприклад, зробили акцію на товар, клієнтам меседж у нас знижка. Інформування про нові товари. Тобто зробили рух якийсь в магазині, автоматично і в розсилку. Ну або галочки за яким тригером і з яким текстом - новинки, акціїї, знижки...

  7. Доброго дня. Стояла 11 версія з доопрацюванням, оновив на 12 версію. Чомусь і на 11 і на 12 пише, що немає менеджерів онлан. В налаштуваннях ввімкнено час і дні тижня для менеджера. 

  8. Установив останню версію.
    1) В описі товарів виводить теги стилю <p><strong><span style="font-size: 16px;">Чохол у подарунок!
    2) Як користовачу не зрозуміло, що обравши категорію з меню треба закрити це меню, щоб бачити обраний товар. 

    Прихований текст

    24.png

  9. Підправив собі під 3. Перевірку на пусте поле в бд не робив, текст "ТТН Нова пошта:" виводиться завжди. При наяності ТТН в бд, поряд буде сам трек номер з посиланням на відстежування як і було. Може кому знадобиться.  

    ocstore3x_track_number.ocmod.zip

    • +1 2
  10. Здравствуйте форумчане!
    Ищу модуль или кто может помочь за оплату доработать модуль и с ним сопутствующие доработки. 
    Задача следующая:
     

    1) Создать дополнительное поле в карточке  товара «Альтернативное название»

    2) Заменить путь вывода названия товара в платежную систему с проверкой: если поле «Альтернативное название» пустое передать основное название, иначе – альтернативное.

    3) Сделать проверку на доступность данного способа оплаты. Если количество товара меньше 100 шт в карточке товара запретить данный способ оплаты и не выводить на странице заказа.
     

  11. В 13.01.2022 в 11:34, SMSFly сказал:

    Встречайте новую версию модуля 2.4.0, (версия 3.4.0. будет примерно к концу месяца)

     

    В новой версии 3.4.0/2.4.0:

    - Запросы изменены под новую редакцию API;

    - Добавлена возможность отправки Viber сообщений;

    - Функция "Смс в комментарий" переосмыслена, удобно в комментарии видеть всю инфу об отправленных сообщениях;

    - Другие оптимизации и улучшения.

    Добрый день. Подскажите пожалуйста, как реализована функция вайбер? Есть проверка наличия на номере клиента вайбера и если нет то отправка смс?

  12. На одном из магазинов ни в какую по крону не хочет обновлять города и отделения корректно. Каждый раз разное количество городов от 500 до 2000 примерно. Работает только вручную с модуля. Крон отдает ответ что все ок, в поддержку хостинга писал ничем не смогли помочь их рекомендации. В ступоре и не могу понять почему так и где искать решение. API ключ несколько раз переобновлял - без толку. 

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.