Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

Myr

Пользователи
  
  • Публикаций

    81
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Посетители профиля

1 197 просмотров профиля

Достижения Myr

  1. Доброго часу доби. Постачальник надає .xlsx файл із залишками на Гугл диску. Файл редагує (а не замінює), тобто посилання на нього постійне і використовувати для оновлення залишків мало б бути можливо. АЛЕ… файл не для загального доступу. Раніше (до виходу останнього оновлення АОП) експериментував з файлами «доступними для всіх», так з ними все працювало, а от з файлами, які вимагають логінитись – нічого не вийшло (поля «Username» і «Password» у вкладці «Cron» заповнював). ПИТАННЯ. Підкажіть будь ласка, чи можливо зараз оновлювати наявність з таких файлів (мій Гугл аккаунт має доступ «для читання»)? Можливо є якісь особливості, які я не врахував?
  2. Округлення ціни у вигрузці. Доброго дня. При вигрузці товару зі свого магазину на маркетплейс, встановлюю націнку у відсотках. Але при цьому з'являються копійки в цінах на маркетплейсі. Підкажіть будь ласка, як округлити ціну (основну і акціну), яку передаю в маркетплейс.
  3. Наданий у попередньому повідомленні модифікатор не працює з модифікатором "Обновление цены при выборе опций OC2 (без AJAX)". Чи робив хтось злиття цих модифікаторів?
  4. Доброго дня. Оновлюю залишки по крону з екселівського файла. Потрібно, щоби усім товарам із залишком менше трьох одиниць (враховуючи від'ємну кількість, оскільки у прайсі інколи зустрічається) присвоювалось значення кількості 0. Підкажіть будь ласка, де і як це вказати.
  5. Доброго дня. Для використання у модулі «HYPER MULTI PRODUCT MODELS», мені потрібно зв’язати батьківські товари з дочірніми. Роблю це з допомогою модуля АОП версії 9.3.1, використовуючи поле «Номер стовпця, що містить SKU товара - родителя Серії:». Зазвичай зв’язування проходить без проблем, але виникла необхідність зв’язати товари по іншому (прив'язати більше товарів до батьківського)… але чомусь не виходить. Підкажіть будь ласка, чи потрібно ставити/знімати якісь галочки в модулі АОП? Можливо спершу потрібно якось відв’язати батьківські SCU від товару? Також прошу підказати, в якій таблиці бази даних міститься інформація про прив’язані до товару батьківські SCU. Використовую OpenCart версії 2.3.0.2.3.
  6. Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи можливо з даним модулем оновлювати залишки з файла, який знаходиться на гугл диску (по крону)? Посилання прописав, назву файла (з розширенням) вказав. Навіть прописав логін (гугловську поштову адресу) і пароль. Результат - file not found.
  7. Дякую за ідею, але перевірив це в першу чергу. Кирилиці в SKU немає. Крім того, кількість у вказаних товарах змінюєтся на 0, отже модуль ці товари вроді би бачить, лиш не може встановити необхідну кількість у потрібне поле.
  8. Здравствуйте. Пользуюсь модулем давно, но заметил проблему, которую не могу решить. Не обновляется остаток в некоторых товарах. Для примера. Есть прайс, в котором 4 товара. Товары практически идентичны (разные размеры одного и того же товара). Созданы именно как отдельные товары, а не опции одного товара (со своими уникальными SKU и названиями). При обновлении остатков через модуль – два товара обновляются без проблем, а для двух других после обновления получаю количество 0, независимо от того, какое количество было до обновления или того, что прописано в соответствующих ячейках таблицы (обновляю из экселевской таблици). В report.tmp отчет об обновлении всех товаров положительный, в errors.tmp ошибок нет. Может у кого-то есть идеи, где может быть проблема? P.S. Відповідати можна українською, просто написав проблему так, щоби розуміли усі присутні на форумі.
  9. Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, адаптировал ли кто-то XD Stickers для работы с HYPER MULTI PRODUCT MODELS? А то в карточке товара все хорошо работает, а вот в категориях – стикеры не выводятся совсем… (OpenCart v. 2.3.0.2.3)
  10. Здравствуйте. После настройки Вашего модуля перестали выводится стикеры в категориях (использую "XD Stickers"). Подскажите пожалуйста, есть ли готовое решение для взаимодействия "XD Stickers" с Вашим модулем?
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.