Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

4kyta

Новачок
  
  • Публікації

    7
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача 4kyta

    Адекватний розробник. Відповів на всі питання. Оперативно поставив модуль. Налааштував все на раз два =)
  1. Доброго дня. У вкладці з відгуками до товару, тема NEWSTORE видає помилку (на скріні). Капча ніде не стоїть. Як того позбутись? г
    Модуль вигрузки UniXML Pro в XML форматі реально потрібна річ для кожного магазину. Існує багато окремих рішень для завантаження xml на різні площадки які: 1) Мають різний функціонал і навантажують сервер по різному (нагинають, провірено мною) 2) В сукупності коли їх всіх придбати, то вийде кругленька сума 3) Не дають якісної тех підтримки. Що я отримав з UniXML Pro ? 1) Широкий перелік готових рішень 2) Гнучкість налаштувань. Існують проблеми та задічі інтернет магазину які розробнику важко передбачити. Коли тобі потрібно щось нестандартне, то приходиться писати розробнику щоб доробив, змінив дещо і т.д. Не всі розробники на це мають час і не кожний цим хоче займатись, а ще гірше коли не хочуть міняти модуль під тебе так як потім виникнуть проблеми з його оновленням. У випадку з UniXML Pro Вже є готовий набір "форм та заготовок" через які можна реалізувати практично все. Цей модуль дасть вам все це що не дадуть всі інші модулі разом взяті. 3) Техпідтримка. Всі хто планує самостійно встановлювати модуль +, але рекомендую додатково при купівля модуля взяти послугу встанавлення та налаштування. Коштує смішні гроші, але рятує на 1000% Автор модуля Exploits заввжди готовий допомогти і відповідає на всі листи. ТЕХПІДТРИМКА НА ВИСОТІ, Модуль однозначно вартує своїх грошей.
    Шаблон дійсно класний. Використовую його вже на декількох сайтах. Автор шаблону завжди на звязку та готовий підказати та допомогти. Респект.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.