Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

ecou

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача ecou

  1. Нужна помощь в реализации схемы согласно ТЗ: https://docs.google.com/document/d/1_is4UgXe85OqqkkR97sXM1byKAVY0cWqci83PwmXzNI/ Сроки 10-14 дней. Бюджет обсуждается! Контакты по ватсапу: +79263242544 Александр
  2. Доброго дня! Ищу толкового специалиста, который мог бы сделать аудит сайта на предмет ошибок в коде, реализовать несколько api интеграций с сервисами: Бизнес365 http://class365.ru (http://developers.business.ru/api-dlya-internet-magazinov/vvedenie_v_api_biznesru/1) и amoCRM https://www.amocrm.ru (https://developers.amocrm.ru/rest_api/)А после заниматься тех. поддержкой сайта и дальнейшими доработками. Бюджет и конкретика по работам обсудим лично.Для связи пишите на skype: lag_lag13 (Александр)
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.