Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Nucky

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Nucky

  1. OCStore 2.3 Код Google Analytics вставил в админке - Дополнения - Дополнения - Статистика - Google Analytics. Код Яндекса вставил в header.tpl, между тегами <head>. И важный момент в админке - Дополнения - Менеджер Дополнений, необходимо нажать на кнопку "Обновить" - чтобы обновить Кэш! Иначе Яндекс ничего не увидит.
  2. Версия ocStore 2.3.0.2.2. Была такая же ошибка, перепробовал все настройки описанные в этой теме, кроме советов ravilr и Ket. И вот решился опробовать совет ravilr'я, только сейчас вместо одного файла catalog/controller/checkout/shipping.php подобных два: catalog/controller/checkout/shipping_address.php catalog/controller/checkout/shipping_method.php Благо на Timeweb'е появился Редактор кода. Открыл catalog/controller/checkout/shipping_address.php и поиском по "isLogged" нашел строку if (!$this->customer->isLogged()) { заменил на if (!$this->customer->isLogged() && isset(!$this->session->data['shipping_address_id'])) И вуаля все заработало! Спасибо ravilr'ю!
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.