Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Linov

Новачок
  
  • Публікації

    5
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Linov

  1. 1. Не отображается лого на сайте. 2. В быстрый заказ, добавить возможность выбора способа оплаты. 3. В быстром заказе после нажатия кнопки оформить заказ перенаправлять на страницу благодарности 4. В корзине в поле ввода Город написать Введите название города 5. В корзин, поле, ИСПОЛЬЗОВАТЬ КУПОН НА СКИДКУ всегда в развернутом виде. 6. сделать русский основным языком
  2. Вот такая ошибка при импорте, подскажите что делать Export/Import: Неизвестное значение option_value_name 'Зима' для option_name 'Сезон' в файле импорта 'ProductOptionValues'! Export/Import: Неизвестное значение attribute_name 'Вискоза 65%, Полиэстер 30%, Эластан 5%' для attribute_group_name 'Материал' в файле импорта 'ProductAttributes'! Export/Import: Неизвестное значение attribute_name 'Вискоза 65%, Полиэстер 30%, Эластан 5%' для attribute_group_name 'Материал' в файле импорта 'ProductAttributes'!
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.