Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Kalina

Новачок
  
  • Публікації

    13
  • З нами

  • Відвідування

Про Kalina

  • День народження 24.02.89

Інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Місто:
    Киев

Відвідувачі профілю

5 765 переглядів профілю

Kalina's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

5

Репутація

    Була проблема з застарілими фото, товари яких вже видалені. Приходилось збільшувати місце у хостера, за це платити кошти. Все хотів руками по видаляти(дуже погане і довге рішення). Безмежно вдячний за створення додатку. Інтуїтивно зрозумілий і добре працює. Встановлював сам, все стало норм, хоча шаблон не default. Дякую Сергію за підтримку, не звертався але він написав, що у разу чого допоможе. Додаток дуже крутий, вартість максимально демократична. Як для розвитку додатку, було б круто реалізувати ще з опціями. Але в загальному дякую автору за розробку цього доповнення, дуже допомогло з вирішенням проблеми.
  1. Kalina

    KIT SERIES

    Придбав додаток KIT SERIES 4.9.5. довго шукав додаток, який реалізує мою задачу. Мені потрібно було створювати комплекти товарів. Це супер крутий додаток, видно що автор не мало попрацював над ним. Повністю виконує задачі з формуванням комплектів. Максимально гнучкі налаштування та інтуїтивно понятні. Окрема вдячність автору додатку за тех. підтримку. Максимально оперативно допоміг зі встановленням та налаштуванням. Дякую за роботу)
    Модуль надзвичайно актуальний та корисний на даний час. Самостійно встановив, ніяких проблем не виникало. Модуль добре працює, оперативно оновлюється та тех. підтримується. Дуже корисний для SEO та Google Shopping(так як там потрібен опис для товарів). Вирішує усі проблеми з заповненням контенту для великої кількості товарів. Це перший раз, на моїй пам'яті =), що автор модуля створює телеграм канал для швидкої підтримки та головне почути користувачів, які оновлення додатку вони хочуть бачити. Дуже круто!!! Що можу сказати, додаток не те що вартий уваги, а 100% потрібен для роботи з інтернет-магазином. Велике дякую автору за його плідну працю. Так тримати!)
    Додаток дуже крутий, допомагає вирішити проблеми з мета тегами та описом у кого велика кількість товарів. При встановленні ніяких проблем не було, усе працює як потрібно. Дякую розробнику за гідний додаток. Як варіант зробити таку функцію щоб при необхідності опис генерувався не на льоту, а була можливість запихнути його до БД. Коли генеруєш фід для Google Shoping опису не має.
    Очень хороший модуль. Значительно улучшил показания скорости на сайте. От 60 до 92 по гугл спид. Всем доволен. Отдельно отмечу тех. поддержку. Поможет, оптимизирует под ваш шаблон на высоком уровне. Автору желаю дальше развивать дополнение: возможность сбрасывать и отключать минимизацию, дать возможность включать по раздельную минимизацию(js.css.html).
    Приобрел данный шаблон. Очень крутой, функциональный. Много настроек, можно создать свою уникальность. Ничего не глючит, видно что автор постарался. Короче когда все хорошо и писать нечего). За такие деньги это клад. Поддержка 5+++ Обращение не относящееся к шаблону: Леш подумай написать как-то отдельно модуль корзины с интеграцией НП+доставка с календарем и временем. Это будет бомба. Я буду первый кто у тебя его с удовольствием приобретет. Приходится брать разные модули и сливать в один, запара ужасная.
    Часто беру модули у этого автора. На дефолтном шаблоне модуль стал как родной. Работает хорошо. Дополнением очень доволен. Алексею отдельная благодарность за тех поддержку все четко и оперативно
    Лучший модуль что есть на сейчас. Работает стабильно, прост в интеграции. Автору благодарность за дополнение!
  2. Kalina

    AJAX Стикеры PRO

    Очень хороший модуль. Отзывчивая и гибкая к настройке админка. Возможность выставлять стикеры в любой позиции, создавать свои. Системные стикеры(акции, новинки и т.д.). Короче говоря модуль очень хорош. Отдельно отмечу тех. поддержку, всегда поможет. Автору огромное спасибо!
  3. Понимаю, что нужно какой-то переменной присвоить значение с БД через ID товара в controller, а потом уже и вывод, но как делается не знаю.
  4. Уважаемые форумчане подскажите плз, необходимо вывести параметр "model" в список тораров Ostore2. 'model' => $result['model'], не работает, пишет Notice: Undefined variable: model in Заранее благодарен, за конструктивный ответ

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.