Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

graten

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача graten

  1. Приветствую, подскажите пожалуйста, как атрибуты разместить в правую колонку под цену? А в карточке под Кратким описанием скрыть вместе с кнопкой Все характеристики.
  2. Короче разобрался, оказывается надо прописать https не только в // HTTPS но и в // HTTP admin/config.php // HTTP define('HTTP_SERVER', 'https://yourdomain.com/admin/'); define('HTTP_CATALOG', 'https://yourdomain.com/'); // HTTPS define('HTTP_SERVER', 'https://yourdomain.com/admin/'); define('HTTP_CATALOG', 'https://yourdomain.com/'); config.php // HTTP define('HTTP_SERVER', 'https://yourdomain.com/'); // HTTPS define('HTTPS_SERVER', 'https://yourdomain.com/'); Если прописать https только в // HTTPS то сайт работает некорректно, с чем я собственно и столкнулся.
  3. Добрый день. Не пойму в чем проблема, шаблон пока дефолтный. 1 - в админке включил использовать SSL 2 - в config.php заменил http на https 3 - в admin/config.php заменил http на https 4 - в файле .htaccess прописал что хостер рекомендует RewriteCond %{SERVER_PORT} !^443$ RewriteRule .* https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R,L]

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.